≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Đorđe David ima devojku koju voli, ali ne živi s njom: "Matorog čoveka ne možeš da menjaš..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Ja sam kao mator čovek dobio dete i ti matorog čoveka ne možeš da menjaš - kaže roker

  • 14
Đorđe David

Đorđe David / Foto: Marko Jovanović

Đorđe David (56) već godinama uživa u ljubavi sa Anom, sa kojom ima ćerku Stašu, ali par ne živi na istoj adresi.

Kako roker kaže, "ludaku kao što je on neophodan je lični prostor".

- Simpatično mi je što svi misle da imam suprugu, a Ana je zapravo moja devojka. Da sam hteo da imam ženu, da mi pere i kuva, ja bih uzeo kućnu pomoćnicu, ovako mi uživamo u zajedničkim trenucima. Imati devojku u ovim godinama je privilegija i san svakog muškarca, ona moj posao jako kapira i to je jedna jako inteligentna osoba, strahovito sigurna u sebe, jer samo tako može da uđe u jednu priču sa ludakom kao što sam ja. Prema tome, ona je moja prva sedmica na lotu, a za drugo redovno igram lutriju, pa će mi se valjda i ona desiti - kaže Đorđe.

Kada je reč o životu na dve adrese, ističe:

- Ja sam kao mator čovek dobio dete i ti matorog čoveka ne možeš da menjaš. U ovom poslu u kom se nalazim da bih bio dobar detetu i svojoj Ani, moram da imam oduška za sebe i za svoju kreativnost. Živimo odvojeno jer čim uđem u stan sve skidam sa sebe, jer mi je moj kvadrat - moja sloboda, gde dajem sebi za pravo da se opustim i ostavim sve probleme, zadatke i obaveze na trenutak po strani. Imati bend, raditi "Zvezde Granda", imati obaveze da radiš sa kandidatima, biti posvećen svom poslu i tačan u svemu je jako zahtevno.

 

- Treba da budeš na svim poljima iznad proseka, to izaziva ogromnu odgovornost i moram da imam taj trenutak da se opustim. Odmah čim uđem u stan tražim tu slobodu, to je moj fetiš i moj momenat koji mi puni baterije. Tu stavljam mozak na čiviluk i osvežavam neke druge ideje, svoj bezobrazluk i sve što me inspiriše - ispričao je roker.

Video: Đorđe David: Svaka glumica koja je to doživela, a nastavi da ćuti, je bruka i sramota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Elektra

    5. februar 2021 | 12:00

    To se zove razmazenost i egocentricnost... Hoce na miru da lakira nokte i oblaci suknje... Staviti sebe i svoje potrebe ispred deteta i porodice je odvratno,narocito kad si mator,mladima se gleda kroz prste jer su neizivljeni... Hvala devojci sto mu je omogucila da postane "otac" cije dete verovatno po njemu neoskudeva niucemu osim u onom najvaznijem da ima dom,porodicu i oca pored sebe. Nadam se da se mladi buduci ocevi nece ugledati na njega u smislu svega gore napisanog.

  • Saša Popović

    5. februar 2021 | 10:44

    Nije on baš sav svoj!

  • 🤟🏻

    5. februar 2021 | 15:09

    Sebičnjak! A devojka neka se snalazi sama s detetom... Ma mars bre! Na sta sve neke žene pristanu 🥴

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA