Bogoljub Karić čestitao sinu rođendan: "Kao juče da nam se rodio Nebojša, a danas puni 42 godine"

"Postao je ozbiljan mladi čovek, brižan otac svojoj prelepoj ćerkici Evi i dobar suprug svojoj divnoj Kseniji"

  • 0
Karići svadba Bogoljub Karić, Foto: Nikola Tomić

Bogoljub Karić ponosan je otac, a svoju decu podržava u svim poduhvatima. Na rođendan sina Nebojše, Karić je objavio emotivnu poruku upućenu svom nasledniku.

- Evo kako brzo prolaze godine, kao juče da nam se rodio sin Nebojša i uneo u naše živote neopisivu radost i sreću, a već danas puni 42 godine. Postao je ozbiljan mladi čovek, brižan otac svojoj prelepoj ćerkici Evi i dobar suprug svojoj divnoj Kseniji - započeo je priču o svom sinu Karić.

- O tome koliko smo ponosni na našeg sina, suvišno je govoriti, jer zaista to i zaslužuje...u poslu me prati u stopu, na skoro svim putovanjima i sastancima, odgovoran i posvećen svemu što radimo. Uvek me iznenadi dobrim idejama, novim rešenjima za probleme koji se pojave.

Nakon reči hvale, Bogoljub je izrazio svoje najiskrenije želje:

- Dragi naš Nebojša, želimo ti dobro zdravlje, puno ljubavi i radosti, uspeh u poslu, porodičnu sreću i verujemo da ćeš nam podariti još puno unuka. Želimo da ostaneš takav kakav jesi, dete u duši i srcu, ozbiljan oslonac celoj našoj porodici, odgovoran i odlučan u poslu i nežan roditelj i suprug. Živeo nam na mnogaja ljeta.

Video: Bogoljub i Milanka Karić preležali koronu: Veseli se oglasili iz bolničke sobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA