≫ 

Đoletova pesma ispisala je jednu ljubavnu priču: Devojka je dobila najkreativniji poklon za rođendan

- To je bio ujedno i poklon koji i dan danas ima prejaku energiju. Hvala Đole za sve sto si nam kao umetnik pružio - napisao je Aleksandar

  • 0
Đorđe Balašević Đorđe Balašević, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Pesme čuvenog kantautora Đorđa Balaševića, koji je juče preminuo u 67. godini života, ostavile su neizbrisiv trag u životima mnogih ljudi. Primer tome je predivan par, čija je pesma ljubavi upravo ona koju je Đole otpevao.

Pesma "Crni labud" objavljena je samo u audio formi, što je Aleksandru Stojkoviću dalo ideju da snimi spot za numeru, kako bi iznenadio svoju devojku, a današnju suprugu Mariju.

- Moja i Marijina pesma je od Balaševića "Crni Labud". Za Marijin rođendan 2008. godine sam snimio spot, pošto za tu pesmu ne postoji . To je bio ujedno i poklon koji i dan danas ima prejaku energiju. Hvala Đole za sve sto si nam kao umetnik pružio - napisao je Aleksandar i objavio spot koji je sam napravio za Đoletovu numeru.

Aleksandar i Marija nakon toga su se venčali, a danas su u braku i imaju dvoje dece.

Đorđe Balašević bio je jugoslovenski i srpski kantautor i pesnik. Bio je član grupa Žetva i Rani mraz, a 1982. je započeo solo karijeru. Ukupno je objavio 12 albuma. Glumio je u nekoliko televizijskih serija, za koje je pisao i muziku.

Balašević je pre tri dana primljen na Infektivnu kliniku, gde se lečio od upale pluća. Slavni kantautor Đorđe Balašević preminuo je juče, u 67. godini života na na Infektivnoj klinici gde se lečio od upale pluća. 

Video: Umro poznati srpski pesnik i kantautor Đorđe Balašević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA