≫ 

Zorica otkrila da je Vesna zahvaljujući njoj zaradila ogroman novac, pa potkačila kolege zbog poreza

Kao što smo navikli od nje, Zorica je bila surovo iskrena

  • 3
Zorica Marković, Vesna Zmijanac Foto: Nikola Tomić

Pevačica Zorica Marković tvrdi da je među retkim muzičarima koji plaćaju porez, a dotakla se i koleginice Vesne Zmijanac koja je u njenom lokalu, kako je Zorica rekla, uzela astronomske cifre.

Naime, Zorica je tokom duge karijere novac ulagala u nekretnine za koje sada, kako tvrdi, redovno plaća porez, ali kaže da njene kolege to ne rade.

- Ja sam jedna od retkih koja plaća porez! Ja sam ovde 20 godina, imala sam vrt, ovce, koze... Ovde je nekad bilo selo. Sad se izgradilo, zovu ga "Mali Pariz" - rekla je Zorica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Pevačica je zatim otkrila koliko novca su njene pojedine kolegince zaradile u njenim kafanama, a tom prilikom rekla je da je Vesna tu zaradila ogroman novac.

-  Mnogi su pevali. Častili su me što su pljuvali. Nije Darko Lazić, nije Domić, nije Prijovićka. Nisu deca, oni malo stariji. Vesna je pevala ovde godinu dana, Đani. . Vesna je ovde uzela 150.000, ja je volim, ne mogu novinari da nas posvađaju, iako su pokušavali - dodala je Zorica.

Inače, Zorica je ranije pričala o krizi tokom pandemije korona virusa, a tada je istakla da smatra da je sramota da se njene kolege žale zbog krize, jer postoji mnogo ugrožeijih profesija.

- Dobro funkcionišemo jer smo dobro organizovani. Držimo se zajedno. Štedeli smo za crne dane. Imamo dovoljno za život, ali ništa preterano. Ne sekiramo se, imamo za hleba - rekla je pevačica za ranije.

- Mnogo su ugroženiji manje popularni pevači. Popularni pevači se često hvale bakšišom. Gde im je sada taj bakšiš. Problem je što su mnogi navikli da za vikend zarade pozamašnu sumu novca. Sramota je ako velike zvezde zatraže tu pomoć - ispričala je Zorica tada.

- Muzičari su ugroženiji od pevača. Znam mnoge kolege koje su usled pandemije počele da taksiraju. Bruka i sramota je da traže pare od države. Ima mnogo ugroženijih profesija. I obične prosečne porodice teško žive. Sramota je da se oni žale - rekla je Zorica svojevremeno.

Video: Zorica Marković nam je otkrila zašto se ona i Vesna Zmijanac više ne druže, a bile su tako dobre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    28. februar 2021 | 18:54

    Zorica surovo iskrena, ja bi rekao otrovna prema koleginicama koje su joj okrenule leđa...

  • Lejla

    28. februar 2021 | 22:40

    Meni dušo duguješ još to...da budemo noćas zajedno...

  • Toni

    1. mart 2021 | 07:52

    Ma hoće u zadrugu pa to ti je to pa makar pljuvala po samoj sebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA