Jelenina tužna objava na godišnjicu smrti majke Divne: "Slika je nastala u bolnici VMA... Moj borac"

Divna je preminula 3. marta 2019. godine, oko 12:30 časova, u svom domu u Beogradu

  • 8
Divna Karleuša i Jelena Karleuša Divna Karleuša i Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar

Danas, 3. marta 2021. godine navršava se dve godine od smrti nekadašnje radio-voditeljke Divne Karleuše.

Njena ćerka Jelena na ovaj dan objavila je majčinu nasmejanu fotografiju, ali tužnu poruku koju prenosimo u celosti.

"Samo zatvorim oči i tu si... čujem ti glas i sve bude ok. Volim te, ne brini...

25.01.1958.-03.03.2019 Divna

(Slika je nastala u bolnici VMA, fotografisala sam je prelepu i nasmejanu dok idemo da primi hemioterapiju. Dobila ih je bezbroj, uvek nasmejana i da niko ne vidi koliko joj je tesko... da ne vidim ja... Ko je poznavao Divnu zna da se rečima takva žena ne može opisati... a ovu sliku stavljam samo da bi ljudi videli koliko je lepa... moja ljubav, moj borac, moje sklonište od zla, moj mir... Svaki moj uspeh bio je zbog nje, da bude ponosna... i svaki će biti za nju)."

Podsetimo, Divna je preminula 3. marta 2019. godine, oko 12:30 časova, u svom domu u Beogradu.

Podsetimo, Karleuša je 2016. godine primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila kada je počela da iskašljava krv i tada su počele da se vrše pretrage, a nakon toga i lečenje.

Jelena i Duško Tošić vodili su Divnu kod najboljih stručnjaka.

Nažalost, Divna nije uspela da se izbori.

Jelena o mami

- Pa, ja imam jedan veliki životni problem, a to je da meni nikada nije dovoljno ljubavi. Rođena sam gladna ljubavi, baš zato što sam imala majku koja je bila neko ko mi je previše ljubavi davao i ona me je naučila da je sve posle njene ljubavi, pažnje i svega što mi je pružala, sve premalo i onda sam ja stalno gladna pažnje, lepih reči, ljubavi u svim sferama. Jednostavno, takav sam tip. Nikada mi jedan kompliment nije dovoljan, nego još, još, još, ja se time hranim. Neko sam ko ne može utoliti tu glad, to je veliki problem - rekla nam je pop zvezda u velikoj novogodišnjoj ispovesti.

- Ne znam, možda zato što sam ja počela ovaj posao sa 16 godina i pod velikim sam pritiskom oduvek bila i nikada mi nije dovoljno ljubavi, uvek je malo. Mislim da je 2020. godina po tom pitanju, pogotovo što Divne nema, mada ona je tu negde, ja osećam njenu energiju, da ne zvuči onako čudno, ali moram reći da osećam njenu energiju i da to uopšte nije naučna fantastika, ja je osećam. Ta ljubav se ne može objasniti između nje i mene - kazala je Karleuša nedavno za Telegraf Jetset.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    3. mart 2021 | 10:42

    Divna Jelena.. Moje 2 reči opisuju osećanje o ćerki koja se bori kao lavica ceo život , a spominje se i ime majke lavice koja je rodila velikog borca. Napred Jelena, ne brini, majka ti je ostavila sve, neosporan si talenat, imaš empatiju.. Sve

  • Milica

    3. mart 2021 | 12:47

    Taj gubitak zauvek ostavlja prazninu koja se ničim ne može popuniti...😩

  • Tanja

    3. mart 2021 | 13:31

    Divna , divna zena , slava joj I hvala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA