≫ 

Šok tvrdnje medicinske sestre iz Zadruge: Ana je skupim autom mogla da dođe i vidi baku pre smrti!

Zorica koja radi u bolnici gde je bila hospitalizovana starletina baka, ispričala je kako staricu niko nije posećivao niti pitao za nju dok je bila na samrti

  • 36
Ana Korać, Zorica Erić Ana Korać, Zorica Erić, Foto: Nikola Tomić, Facebook/Zorica Erić

Medicinska sestra i pobednica šou-programa "Nikad nije kasno", Zorica Erić,  obratila se nedavno putem društvenih mreža jer je želela da podeli "priču o jednoj baki".

Naime, starletina baka Milja Korać je poslednje dane života, navodno, provela u bolnici u kojoj Zorica radi kao medicinska sestra.

Erićka je onda na svom Instagram nalogu objavila stori u kojem je tvrdila kako je Milijina unuka, Ana Korać, nije posećivala niti zvala da pita za staricu iako je bila na samrti.

- Ispričaću vam priču o jednoj baki koja je bila pacijent kod mene na odeljenju. Simpatična, vesela, ponosno je svakoj sestri pričala da je baka Ane Korać, hvalila je, pričala sve najlepše - započela je Zorica.

- Pa mislim, koja baka to ne radi? Posle dva, tri dana otpuštena je kući, nema ko da dođe po nju. Uveče doživi moždani udar, oduzme joj se desna strana tela. Opet niko ne zove i niko ne pita za nju. I tako, baka posle par dana umre. Njena unuka objavi stori tužna i skrhana bolomi ode na Kopaonik da se lepo provede sa Sorajom - rekla je Erićka i dodaje:

- Dobro pazite ko su idoli vašoj deci, odakle im dolaze ideje da je jedino važno imati novac i firmirane krpice, da poreklo nije važno, da oni koji su vas odgajali nisu dostojni vašeg dolaska jer ste bogati, slavni, glupi, isfrustrirani i bolesni u mozak.

Ekipa portala Telegraf.rs pozvala je Zoricu Erić kako bismo proverili verodostojnost njene navedene objave.

- Njena baka je bila primljena kod nas na internom odeljenju 27. januara ove godine. Baka je bila otpuštena, petak ili subota popodne je bila, sada ne mogu tačno da se setim... Uglavnom, ona je bila otpuštena i bio joj je zakazan CT skener abdomena za 3. februar. I kad je bila otpuštena, ona je počela da se žali pacijentima da nema ko da dođe po nju i kako je ona došla sanitetom iz Ivanjice - započela je Zorica.

- I stvarno, niko nije dolazio ni zvao i pitao za nju. I ona se negde u popodnevnim časovima samo ućutala, a inače je bila onako jako pričljiva baka. Svima je govorila kako je ona baka Ane Korać. Bila je simpatična, mislim... Svako se svojim unukom ponosi, to je normalna stvar - rekla je ona i dodala:

- Popodne se ona tako malo ućutala i "pala" joj je jedna strana lica. Po tom nekom izgledu smo mi videli da joj se oduzela cela desna strana tela i ona je doživela moždani udar. Ne sećam se tačno da li je preminula 2. ili 3. februara, sećam se da sam dan pre nego što je ona preminula bila noćna smena.

- Ja znam da je Ana Korać bila u Amidži šou, a sledeće veče, sledeći stori nakon emisije bio je onaj na kojem je izbacila sliku svoje bake kako je ona preminula i sledeći sa nekim muškarcem, pretpostavljam da joj je to otac jer je napisala "Sada ste ponovo zajedno", tako neka tužna objava... - rekla je Erićeva i dodala:

- Taj tužni stori je objavila, a sledeći je muzika uživo, peva joj neki dečak na uvo, neke slike sa Kopaonika itd. A znam da se samo jedna žena pojavila, to sam čula od koleginica, i bila je veoma drska. Došla je i zahtevala da tog trenutka vidi doktorku jer je ona stigla iz inostranstva, tako je neki stav imala. Sad ja ne znam ko je njima u inostranstvu, gde je Anina majka i o čemu se tu radi. Ali znam da niko nije dolazio tu mučenu bakicu da vidi - ispričala je medicinska sestra.

- Znate šta, ja nemam ništa protiv Ane Korać. Ja sam to ispričala više kao tužnu sudbinu jedne bake čija se unuka eto bahati skupim automobilima... Avioni, kamioni, novci, a nema toliko ljudskosti da tim skupocenim automobilom svrati do bolnice u Čačku i poseti svoju baku. Kao da će nju da "lovi" ne znam ko po bolnici. Na kraju krajeva, kada sve saberete i oduzmete mi smo svi samo najobičniji ljudi - zaključila je Zorica.

Podsetimo, Ana je početkom februara na Instagramu objavila stori u kojem se oprostila od svoje bake Milje.

- Bako, hvala ti za najlepše detinjstvo. Počivaj u miru - napisala je starleta pored fotografije na kojoj je baka drži u naručju.

Ovim povodom smo nekoliko puta pozvali Anu Korać kako bismo dobili komentar od nje, ali je ona bila nedostupna na oba broja koja su poznata redakciji.

Video: Ana Korać pored Roleksa na ruci imala je da se pohvali i nečim drugim

Video: Ana Korać za Dan zaljubljenih dobila Porše panameru: Ukrašen mašnicom, a iz njega izlaze baloni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V&V

    13. mart 2021 | 23:27

    Drska i bahata zena, koja je stigla iz inostranstva, je verovatno Anina majka koja je upravo stigla iz Turske, gde je radila plasticne operacije, na cerkin racun, posto je Ana zastitno lice te klinike.

  • Ja

    14. mart 2021 | 03:04

    Džaba ovoj Koraćevoj operacije.. Seljanka će uvek ostati seljanka.. I praziluk će uvek iz b*lj* da joj viri..

  • Dacha

    13. mart 2021 | 23:06

    U pravu je zena. Svaka cast..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA