≫ 

Trudna Luna u uskoj haljinici u izlasku sa Markom: Oko njih u Dubaiju sve pršti od luksuza

Marko i Luna uživaju na romantičnom putovanju

Luna Đogani, Marko Miljković

Foto: ATA images

Luna Đogani i njen verenik Marko Miljković uživaju u Dubaiju, a za romantičnu večeru sa Miljkovićem, Luna se skockala od glave do pete.

Đoganijevu, koja je inače u sedmom mesecu trudnoće, Marko je iznenadio putovanjem u Dubai, gde će provesti svoj 25. rođendan, kako je Miljković napisao, brčkajući se u plićaku, koji slavi 8. marta.

Trudna Luna je za izlazak sa Markom izabrala usku, belu haljinu, koja je istakla njen trudnički stomačić, a sudeći po komentarima, Đoganijeva je privukla veliku pažnju i prosto blista.

Luna i Marko fotografisali su se u liftu, a ona je zatim pokazala luksuz u kom živaju u Dubaiju. Inače, pored Lune i Marka u Dubaiju na odmoru je i Kristina Kija Kockar.

Podsetimo, Đoganijeva uživa u trudnoći, a ona i Marko će kroz nekoliko meseci dobiti ćerkicu, a odlučili su i da joj daju ime Mia.

Kako se Luna skockala za romantičnu večeru sa Markom, kao i raskošne kadrove iz Dubaija, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Šlic do kuka, a dekolte... Trudna Luna nikad izazovnija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooo

    5. mart 2021 | 08:10

    Dok skolovani lekari i drugi ginu na poslu, crvena zone, ovi likovi sa dva razreda skole putuju na Maldive, Sejsele, Dubai, kakav uzas, dana radnog staža nemaju...

  • Milica

    5. mart 2021 | 08:25

    Samo da pitam od kad se apartman sa jednim krevetom.i dve police zove luksuz?

  • Ma

    5. mart 2021 | 02:05

    Idi begaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA