≫ 

Milić u svom stilu proslavio 71. rođendan: Svima je ulepšao dan svojim urnebesnim "trikom"

Roker je na svom Tviter profilu objavio video zapis na kojem je uz svećice na slavljeničkoj torti veselo pričao

  • 3

Roker Milić Vukašinović poznat je po turbulentnoj prošlosti, a danas slavi 71. rođendan što je i skromno obeležio u svom domu.

Naime, on je na svom Tviter profilu objavio video zapis na kojem je uz svećice na slavljeničkoj torti veselo pričao, te napravio štos sa balonima koje je držao u ruci sa brojem sedamnaest.

- Već mi je sedamnaest godina, uskoro punoletstvo... a sada, surova realnost, ha ha ha - rekao je Milić i brojeve jedan i sedam obrnuo, tako da je priznao da ipak uni 71. godinu.

Podsetimo, nakon burnog života on se otarasio se svih poroka, ali nažalost njegova ćerka nije uspela, nakon saznanja da je Maja preminula, a Milić je za medije otvoreno pričao o svojoj borbi sa opijatima.

Ćerka muzičara Milića Vukašinovića pronađena je u beživotnom stanju 2018. godine, a potom i bratanca. On je tada na Tviteru napisao:

- Učim prve akorde pokojnog sina od mog pokojnog brata. Sve sam živo sahranio, majku, oca, sestru, brata, sina od brata i rođenu ćerku, život ti jebem. Bog me valjda čuva za kraj - napisao je Milić uz fotografiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA