≫ 

Učesnik "Nikad nije kasno" upoznao porodicu momka čije srce mu je donirano: Detalji susreta su bolni

- Zahvaljujući porodici dečka koji su donirali meni njegovo srce ja sam ovde večeras, sa novim srcem - rekao je učesnik takmičenja "Nikad nije kasno" Goran Filić Gogac

  • 2
Goran Filić Gogac Printskrin: Youtube/K1/goran filic gogac

Goran Filić Gogac, učesnik emisije "Nikad nije kasno", privukao je pažnju javnosti prošle godine talentom koji je pokazao u pomenutom takmičenju, ali i pričom o transplataciji srca.

On je tada rekao:

- Zahvaljujući porodici dečka koji su donirali meni njegovo srce ja sam ovde večeras, sa novim srcem - rekao je Goran u emisiji "Nikad nije kasno".

Međutim, on je u emisiji "Preživeli" otkrio kako su roditelji tog momka saznali da je zapravo njemu otišlo srce njihovog sina.

- Oni nisu gledali tu emisiju, nego su videli vest. Tako su saznali za transplataciju. Rekli su da je istog datuma on preminuo. Mislio sam da je imao 37 godina, a zapravo je imao 32 godine... - rekao je Goran.

- Oni su iz Beograda. Tu je bilo mnogo emocija, plakanja. Želeo sam da ih upoznam. Hteo sam da odradimo video-poziv - rekao je on kroz suze.

- Majka je krišom gledala u telefon da vidi kako izgledam. Susret je bio, uh... Supruga i ja stižemo kod njih, majka me grli kao da se znamo sto godina. Sestra njegova je stavila ruku meni na srce i rekla: "Samo da pozdravim svog brata", tu smo pričali o svemu - dodao je.

- Otac preminulog dečka je rekao da sam seo tamo gde je njegov sin u njegovom poslednjem snu sedeo u kući. To je još jedan dokaz da slučajnosti ne postoje, kao što se moj otac zvao kao otac tog dečka, na primer - zaključio je Goran.

Goran je svojom pričom voditelja Milana Kalinića kao i brojne gledaoce pomenute emisije doveo do suza, a "knedlu u grlu" izazvao je i onima koji nikada ne plaču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xyz

    10. mart 2021 | 10:05

    Za to je potrebno mnogo snage. Hrabri su to ljudi. Svaka njima čast.

  • Komsinica Cica

    10. mart 2021 | 10:20

    Veoma potresna prica. Da bi neko nastavio svoj zivot, drugi je izgubio. Sad je to hrabro srce, srce koje kuca za dve porodice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA