Kija van sebe: Duša me boli zbog Ivane, Ša je ovo uradio zbog nekog ko njegovoj ženi nije do kolena

- Ona se spasila , kao i ja, i doći će vreme kada će to shvatiti - poručuje Kija Ivani

  • 92
Kristina Kija Kockar Kristina Kija Kockar / Foto: Nikola Tomić

Kristina Kockar zgrožena je novostima iz Zadruge 4 - da se Nenad Aleksić Ša, sa kojim ima duet, smuvao sa Tarom Simov, iako je i dalje oženjen i u braku sa Ivanom Aleksić.

Kako Kija kaže, Ivana je zaslužila mnogo bolje.

- Fuj! Fuj što je postalo normalno da se ovakve stvari rade preko televizora! I duša me boli jer znam kroz šta Ivana prolazi! Odvratno je da učiniš ovakvo javno poniženje osobi koja je bila uz tebe godinama zbog nekog ko joj nije ni do kolena! - počela je Kija.

- Ona se spasila , kao i ja, i doći će vreme kada će to shvatiti, ali to je bolan proces zbog načina na koji to urađeno i te rane nikad ne zacele. Ali mi je i drago, na neki čudan način , jer je zaslužila bolje. Mnogo bolje - nastavila je.

- I neka sve žene znaju da uvek možemo bolje i da moramo da znamo svoju vrednost, kako u ljubavi, tako i u svakom segmentu života - poručila je Kija iz Dubaija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaca

    10. mart 2021 | 20:22

    Samo tu cuti, o ovoj temi. Ti koja si usla u rijaliti sa 3 ljubavnika, i posle se ljubila sa muzem. Dve godine ga proganjas, i do dan danas, a ti se spasila. 🤷‍♂️😂 Spasice se on kad prestanes da ga proganjas. Svi ti se smeju. A on te nece , pa nece... Mozes da lajkujes komentare o njemu, da ga proganjas na tviteru, i dalje da ga vredjas, a ote ne konstatuje

  • BG011

    10. mart 2021 | 17:35

    Spasila se a ganjaš ga svakog dana,čovek ne moze od tebe da zivi !!!

  • Nikolina

    10. mart 2021 | 17:50

    Sve istinu rekla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA