≫ 

"Salva uvreda, kako sam mogao da primim 'satanističku vakcinu'! Jeste li se možda pomolili za mene?"

Nikola se našao na meti negativnih komenatara nakon što je objavio da je primio vakcinu protiv korone

  • 39
Rokvici Marinko Marko i Nikola Foto: A. Nalbantjan

Popularni pevač Nikola Rokvić primio je vakcinu protiv korona virusa nakon čega se našao na meti kritika i negativnih komentara, a onima koji su mu pisali uvrede odgovorom je "zapušio usta".

Naime, Nikola se vakcinisao pre dva dana, 9. marta, a fotografiju sa vakcinacije objavio je na Instagramu. Međutim, njegova objava izazvala je razne komentare od koji su neki bili da je "vakcina satanistička" i ako veruje u Boga, kako je pevač mogao da primi tu vakcinu.

Rokvić je kulturno odgovorio na negativne komentare i pojedincima objasnio šta zapravo znači vera, a tom prilikom zahvalio se i medicinskim radnicima koji spašavaju ljudskse živote.

- Verujem u Boga i vakcinisao sam se! Do juče sam stvarno mislio, mada i dalje mislim, da je to sasvim normalno i prirodno... Da, ja verujem u Boga i da, ja verujem, medicina pomaže! U mom životu je tako oduvek! Te dve stvari ne razdvajam! One se za mene dopunjuju! Od jednom salva uvreda i razočaranja nekih ljudi koji sebe nazivaju vernicima... - napisao je Nikola.

Nikola Rokvić Printskrin: Instagram/nikolarokvic

- Kako sam smeo da primim tu satanističku vakcinu, korona ne postoji, zašto maska, zašto propagiranje otrova, žig zveri, pretnje... Kakve sve ovo veze ima sa Ljubavlju? Braćo i sestre, gde vam je ljubav? Gde je ta suština vere? Jeste li se možda pomolili za mene ili ste samo jedva čekali da pobacate to kamenje, da istresete sve frustracije i sulude teorije ? Kakve to ima veze sa Bogom i verom... ko je tu na krivoj stazi? Odakle dolaze te novotarije? Od Hrista sigurno ne... - napisao je pevač.

- Podrška za sve medicinske radnike koji svojim životima spašavaju sve ljude čak i one koji još uvek ne veruju da ovo stvarno postoji! Da vas više ne zadržavam! S Bogom! - zakljuio je Rokvić.

Video: On je vranjanska legenda i svetski fenomen: Čovek koji je primio različite vakcine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    11. mart 2021 | 09:31

    E moj Nikola, kada ćeš shvatiti jedno? Ovaj narod nema ni naučni a ni pravoslavni pogled na svet. Ovaj narod je zaglavljen između sujeverja i neobrazovanja. Niti su istinski vernici, niti su kvalitetno obrazovani. I onda tu ima ogromnog potencijala za širenje raznih gluposti. Nažalost.

  • Sandra

    11. mart 2021 | 08:48

    Bravo Nikola!

  • Xy

    11. mart 2021 | 09:40

    Pre će biti da su antivakcinaši satanisti. Oni su ti koji se bore da bude što gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA