≫ 

Ono što je lepa Sandra rekla o ženama - svaka bi trebalo da upamti: Ne čudi što je osvojila Viktora!

- Prvo šta muškarac primeti kod žene jeste fizički izgled, ali ako ga ona zaista zainteresuje, onda to postaje manje važno - rekla je ona

  • 8
Otvaranje restorana Viktora Živojinovića, od sinoć Foto: ATA Images

Devojka Viktora Živojinovića i snajka Lepe Brene, Sandra Miljaković, otkrila je tajnu dobrog izgleda, ali i šta je bitnije od fizičke lepote jedne žene.

Inače, Sandra radi kao šminkerka, ali smatra da je za jednu ženu od šminke mnogo bitniji stav. Opisujući "idealnu ženu" otkrila je indirektmo i čime je zavela Breninog sina.

- Prvo šta muškarac primeti kod žene jeste fizički izgled, ali ako ga ona zaista zainteresuje, onda to postaje manje važno. Važnije je ono što traje, sto produbi odnos dvoje ljudi i čini ga čvršćim. Žena mora biti pametna, snažna, samouverena, jer se to na najlepši mogući način odražava na njen izgled - rekla je Sandra.

- Ljubaznost, pozitivnost, smisao za humor, strast. Budite muškarcima inspiracija. Neverovatno je privlačno biti inspirisan ženom koja ima sopstvene životne strasti i ciljeve koje želi da postigne. Šminka je samo prečica da izgledamo u datom momentu bolje - rekla je za magazin "Lepa i srećna".

Podetimo, zbog pandemije korona virusa Viktor i Sndra odložili su venčanje koje su planirali za ovu godinu, pa će 2022. godine izgovoriti sudbonosno "da", a svadbeno veselje biće glamurozno.

- Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - rekao je Živojinović jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    11. mart 2021 | 23:09

    Хехе, воли бумбаре... А изрез је као код свекрве, некад...

  • Licemerka

    11. mart 2021 | 22:52

    Meni su smešni -kao par!🤦‍♀️

  • baba smilja iz darosave

    12. mart 2021 | 06:48

    kako to da nisi mogla da nadjes inspiraciju i nekom ko vozi traktor ili radi u fabrici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA