≫ 

Srpski glumac ispričao šta je doživeo u Hrvatskoj, a tiče se Rajovića: "Zbog njega sam dobio..."

Voditelj je glumcu rekao da zapravo i liči na popularnog pevača

  • 3
Milan Pajić, Boban Rajović

Foto: ATA Images, Printskrin: TV Prva

Glumac Milan Pajić ispričao je anegdotu kada su ga jednom prilikom u Hrvatskoj pomešali sa pevačem Boban Rajovićem, a prepričavajući ovu situaciju nasmejao je sve.

Naime, Milan je bio u Hrvatskoj, gde obožavaju Rajovića, a kako su neka deca pomislila da je on zapravo Boban, on se pretvarao da jeste kako bi dobio internet od njih.

- Živeo sam i radio sam u Kazalištu neki projekat i moj internet je bio slab. Pozorište mi je iznajmljivalo neki stan sa slabim internetom, a meni je trebalo za neke pozive sa Beogradom, u tom trenutku mu je gorelo - rekao je glumac u emisiji "Šok Tok".

- Shvatim da neki tinejdžeri pored mene gruvaju neku našu muziku i ja kucnem kod njih: "Moguli internet da pozajmim?" oni "Boban, Boban!", meni ništa nije jasno - rekao je glumac.

- On je zvezda u Hrvatskoj inače, ne znam da li znaš. On je jedini koji je napunio splitsku arenu - dodao je voditelj emisjie, Ognjen Nestorović.

- Da li ja stvarno ličim na Bobana Rajovića? - pitao je gliumac.

- Ličiš, malo iz mađih dana, ja bih rekao - dodao je voditelj.

- I sad, kontam ja, da ako kažem: "Nisam" možda ostanem bez neta, ako kažem "Jesam", možda dobijem net i ja kažem "Jesam" i dobijem net. Šta da radim... - zaključio je Milan, a svi u studiju smejali su se ovoj anegdoti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA