≫ 

Marko saopštio tačan datum Luninog porođaja: Evo kada stiže ćerka Mia

Poznati par nestrpiljivo dočekuje svoju naslednicu

  • 37
Luna Đogani, Marko Miljković Luna, Marko, Foto: Nikola Tomić

Bivša rijaliti zvezda Luna Đogani (25) i njen verenik Marko Miljković uživaju u njihovoj ljubavi o čemu svakodnevno obaveštavaju javnost na društvenim mrežama, a Marko je sada oktrio i termin porođaja njegove "žene".

Naime, par je otkrio da će postati roditelji jedne devojčice, a sada je Miljković rešio da otkrije i za kada se predviđa da njihova ćerka dođe na svet.

- Termin je 15. juna. Jedno vreme smo čuvali informacije, ali rekli smo da ljudi ne bi izmišljali. Luna se super oseća, prijao joj je odmor u Dubaiju, odmorili smo mozak. Luna je, nažalost, zbog cele situacije sa koronom, prinuđena kao i mnogi da provodi više vremena u kući. Testirali smo se i kad smo išli i kad smo se vratili, sve je u redu. Čuvali smo se, pazili smo se. Korona nas nije dotakla, sve je prošlo u najboljem redu - ispričao je Miljković.

Luna i Marko čekaju devojčicu kojoj će dati ime Mia, a nakon rođenja ćerke planiraju i venčanje.

Podsetimo,njih dvoje su nedavno odmarali u Dubaiju, a Miljković je ovim putovanjem iznenadio Lunu za njen 25. rođendan, koji je bio 8. marta.

Video: Luna pokazala kako joj počinje jutro: Snimila stomak, a Markov potez raznežio je sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA