Vanja nakon diskvalifikacije u ZG: O uvredama na Karleušin račun i detaljima razgovora sa Marijom

- Ja od toga ništa nisam pisala, a opet, ne mogu protiv volje naroda koji traže istinu i pravdu - istakla je Vanja

  • 57
Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Vanja Knežević Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Kandidatkinja u "Zvezdama Granda", Vanja Knežević, diskvalifikovana je iz pomenutog muzičkog takmičenja zbog, kako je napisala na društvenim mrežama, zahteva Jelene Karleuše.

S druge strane, Jelenin PR saoštio je da je razlog Vanjine diskvalifikacije taj što je na svom Instagramu postavljala uvrede na Jelenin račun.

Nakon ovoga internet se usijao od komentara, a naša ekipa pozvala je Vanju, kako bismo od nje čuli ko joj je saopštio odluku o diskvalifikaciji, da li se čula sa svojom mentorkom Marijom Šerifović, te da li se pokajala zbog storija uvredljivog sadržaja koji je šerovala na svom Instagram profilu.

- Meni je pre dva dana Jelena poslala poruku, zbog storija koji sam objavila, da ću biti diskvalifikovana i nakon toga me je i blokirala. Samim tim nisam stigla ni da joj odgovorim na to. U tom momentu sam se čula i sa Marijom - započela je Vanja za Telegraf Jetset.

- Tad je trebalo da se razmotri cela situacija, zajedno sa Sašom. Međutim, sve smo to ostavili za sutradan, da eto, da kažemo "prenoći". Pa su mi sutradan javili, Saša mi je javio... Tačnije, nije on, nego Grand produkcija... Javili su mi da sam diskvalifikovana iz tih razloga - rekla je sada već bivša kanditatkinja muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Vanja je ispričala da se čula i sa svojom mentorkom Marijom Šerifović, kojoj je, kako kaže, žao zbog svega što se desilo.

- Da, mi smo se čule sutradan. Ona je u Americi. Nismo se čule pozivom, već porukama. Mislim da je ona u veoma nezgodnoj situaciji zato što je bukvalno "između dve vatre". Ne može, na neki način, koliko god želi da me podrži, ne može protiv svih njih jer opet, ipak su oni zajedno u žiriju i sve to u potpunosti razumem, ali svakako da mi je pružila podršku. Žao joj je zbog svega toga, jer vidi da je ogroman nesporazum nastao - otkrila je Kneževićeva i dodala:

- Zna kakva sam, poznaje me i prošlo je dovoljno vremena da se na neki način upoznamo.

Diskvalifikovana takmičarka dobija poruke podrške i dalje, kako od poznatih ličnosti, tako i od pratilaca na društvenim mrežama.

- Konstantno mi pišu, kako poznati tako i ostali, na društvenim mrežama. Ima i dosta poznatih, ne znam sad tačno ko je sve, ali ima i u komentarima. Nisam, iskreno da vam kažem, ni sve stigla da pročitam. Previše me zovu sa svih strana. Pokušaću da nađem vremena da i na to sve odgovorim i da zahvalim iskreno svima - ispričala je ona.

Na pitanje da može da vrati vreme, da li bi ponovo podelila spornu objavu, Vanja je istakla da ne bi.

- Sigurna sam da ne bih. Mislim, ja zaista ni sada ne znam tačan razlog te diskvalifikacije jer ja nisam ništa loše napisala niti sam ni u jednoj poruci, zaista, kritikovala ili omalovažavala ili pričala nešto ružno za Jelenu, niti bih ikada to uradila, već sam se iskreno zahvaljivala ljudima koji su mi pružili podršku. Tačno je da je pored tih komentara koji su pisani kako bi mi pružili podršku bilo i negativnih komentara i bilo je i nekih koji su vređali Jelenu i onda je to shvaćeno na jedan pogrešan način i ispalo je tako da sam se ja zahvaljivala i na taj jedan komentar i na taj drugi deo komentara - priznala je Vanja, te dodala:

- To svako može da shvati na način koji želi i zato mislim da je to sve na neki način pogrešno predstavljeno. I zato kažem, da sam znala ne bih objavljivala taj stori jer nisam imala nikakvu lošu nameru. To je bio neki drugi stori, ja sam tako mahinalno delila, jer je previše svega toga bilo, zahvaljivala sam se ljudima, i kako sam tako delila ja nisam svaki ni tako precizno ni čitala. Sadržaj tog storija je bio dostupan na svim društvenim mrežama. Ja od toga ništa nisam pisala, a opet, ne mogu protiv volje naroda koji traže istinu i pravdu. 

Podsetimo, pre diskvalifikacije, Vanja je na svom Instagaramu ripostovala tuđe neumesne komentare i uvrede na Karleušin račun koje su ljudi pisali nakon emitovane emisije, u kojoj je došlo do "sukoba" Jelene i Vanje.

Kneževićeva je u takmičenju otpevala pesme "Što te nema" i "Bitanga i princeza", a nakon njene izvedbe Jelena je analizira njeno pevanje.

Sa osamnaest godina ti ovu pesmu ne možeš da doživiš - rekla je Jelena, a Vanja joj je odgovorila da nije u pravu. Karleuša je opomenula Vanju da je ne prekida dok govori i nastavila:

Mnogo si umislila da si vrhunski pevač, a nisi. Druga pesma, dikcija je nula to se tako ne peva. Prva pesma je bila bez emocije koju treba da imaš. Silovanje, preterivanje, ubacivanje preteranih ukrasa i nekih dodataka koje su napravile usiljenu atmosferu.

- Izgledaš kao tetka sa 18 godina sve je pogrešno bilo, ali čula sam da imaš potencijal. Još jednom budeš li me prekinula i budem li na tvojim ustima pročitala nekulturno komentarisanje žirija i umišljenost da si bogom dana pevačica od mene više glas dobiti nećeš, a neće te zaštiti ni tvoj mentor Marija - rekla joj je Jelena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djani

    17. mart 2021 | 19:46

    Ako ste ozbacili Vanju onda izbacite i jelenu i resen problem. Ona niti zna da peva niti je za ziri. Sta ona zna samo da ponizava tu decu. Kako bi bilo da tako neko ko ona ponizava njenu decu. Ona bi onda dala tog na sud ko sto radi sa cecom i ostalima. Njoj treba dobar psihojatar.

  • Sasa Wien

    17. mart 2021 | 16:44

    Gledam cesto emisije ZG. I ovu sam gledao. Karleusa nije za ovaj poso zato sto Je pevac ispod proseka. Ona je u ziriju samo da bi pravila Sou i to je to. Supruga je pratila doticnu na Instagramu. Dok je hvalis sve je ok Ali ako ti se nesto kod nje ne svidja I to joj kulturno kazes, odmah si blikiran. Obicna prepotentna seljanka. Nemoj ti dete da se potresas zbog Toga. Zavrsi muzicku skolu, vezbaj pevanje, idi na RTS i pevaj tamo. Grand bi te iskoristio do maximuma kao i sve druge. Pozdrav

  • Blam

    17. mart 2021 | 19:09

    Ali žena koja u 40 i kusur godina piše i preti preko instagrama devojčici od 18 godina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA