≫ 

"Ta babuškica je imala cifru za nastup 5.000 evra, a sada se žali kako nema novca da plati račune!"

Vendi nije štedela Minu

  • 17
Vesna Vukelić Vendi, Mina Kostić Vendi i Mina, Foto: Telegraf, Nikola Tomić

Pevačica Mina Kostić kao i mnogi pevači nekoliko puta se oglašavala u javnosti tokom pandemije, govoreći o nezavidnoj finansijskoj situaciji.

Navodilo se i da je istakla da nema da plati račune, a njena koleginica Vesna Vukelić Vendi oštro je iskritikovala izjave pevačice.

Naime, Vendi koja je uvek na estradi važila za osobu "bez dlake na jeziku", ovaj put nije štedela Minu.

- Dolazimo do jednog apsurda. Ima jedna ja je zovem zalizani re*ard, to je bolje, nego da joj kažem ime i prezime, jer je tako i ostalo upamćeno u narodu. I sad je ona valjda imala neku cifru, mene to ne zanima, ali sam čula da nekih 5.000 evra uzima, neke astronomske cifre. I sad ti nepismeni ludaci misle da što je veća cifra, oni više vrede - rekla je Vendi u emisiji Grand magazin.

- I sad se ta neka cifra od 93.000 dinara davala, ja je nisam dobila, meni je niko nije ni ponudio. Simptomatično je da su uzeli ovi koji imaju najviše para, pa čak i njihova deca - istakla je ona i dodala:

- E sad, imamo te male babuškice koje su po tom nekom sistemu i sad ta o kojoj pričam, taj zalizani re*ard, kuka kako nema ni za račune za telefon. Pa to je najveća bruka! Zato je i dobila naziv zalizani re*ard - rekla je Vendi aludirajući na Kostićevu koju već nekoliko godina naziva pogrdim imenom.

Mina je bila ta koja je pričala o tome da nema da plati račune, kao i da joj veoma teško pada što ne radi.

- Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune - rekla je Mina nedavno za Star i dodala:

- Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZULE

    17. mart 2021 | 17:06

    SVI TI STO SE ZALE DA NEMAJU PARE EVO KOD MENE NA PUMPI STALNO TRAZE RADNIKE PA NEKA SE JAVE,PLATA 35000 AKO MOGU JA DA ZIVIM SA TIM MOGU I SVI TI PEVACI.

  • KKK

    17. mart 2021 | 17:05

    VENDI SPUSTI IH NA ZEMLJU!! ZIVE U OBLACIMA!!

  • Jovan

    17. mart 2021 | 20:02

    E zbog ovakvih sto kukaju kako nemaju para i kako je 90 hiljada dinara malo da nikad ne prestane korona pa da uzmu lopate u ruke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA