• 64

"Sram te bilo, ovo je hvala": Milenu Radulović najstrašnije vređaju zbog podrške filmu o Srebrenici

, Telegraf

Većina nije mogla da veruje da je Radulovićka to uradila i prebacuju joj kako je "izdala svoj narod"

  • 64
Milena Radulović

Milena Radulović, Foto: ATA images

Glumica Milena Radulović podržala je bosanskohercegaovački film "Quo Vadis, Aida", Jasmile Žbanić, u kandidaturi za prestižnu američku nagradu za film Oskar, a Tviter zajednica je osula paljbu na nju jer nije, na primer, podržala "Daru iz Jasenovca". 

Naime, mlada glumica na svom Instagram storiju podelila je plakat filma "Quo vadis, Aida" koji je nominovan za najbolji strani film. U ratnoj drami rediteljke Jasmile Žbanić igraju i dva srpska glumca Boris Isaković i Jasna Đuričić. U istoj kategoriji bio je nominovan i srpski film "Dara iz Jasenovca" i cela javnost je stala uz taj film, jer govori o stradanju dece i srpskog naroda u najzloglasnijem ustaškom logoru iz Drugog svetskog rata, te se javnost posle decenija probudila i osmelila da govori o tome i videla priliku da to vidi i celi svet.

Međutim, Milena je podržala Žbanićkin film, koji svi ocenjuju kao antisrpski, pa su je na društvenim mrežama zamerili što nije stala uz Daru, dete i decu koja su mučena i zlostavljana u logoru.

Našli su se brojni komentari na tviteru u kojima je korisnici istog podsećaju da su stali uz nju kada je u javnosti izašla sa pričom o zlostavljanju koje je sama doživela u školi glume Mike Aleksića, koji se nalazi u pritvoru. 

Tviteraši su mladoj glumici poručili i da treba da je bude sramota što je podrušku dala bosanskohercegovačkom filmu sa ratnom tematikom.

"Sram te bilo! Ovo je hvala celoj Srbiji koja je stala uz tebe" napisao je jedan tviteraš, a ispod su počele da se nižu i neumesni komentari. Većina nije mogla da veruje da je Radulovićka to uradila i prebacuju joj da je izdala svoj narod.

"E sad je sama, bar što se mene tiče", "Oduvek sam pričala da je bezobrazna do bola, pa i u trenucima dok su je svi podržavali, a ljude mišljenja kao ja napadali, evo sad vidite. Ispade tačno, petao koji kukurikne pre zore završi u loncu...", "Sramota... Zbog srpskog naroda koji je tokom ratova pretrpeo svirepe zločine, etnička čišćenja - svakakve vidove ucene, nasilja od ekonomskih do fizičkih", samo su neki od komentara, a bilo je i onih koji su stali u odbranu glumice i podržali je i napali tviteraše zbog njihovih  "Sram tebe bilo što ne umeš da napraviš razliku između filmske umetnosti i krivičnog dela"!

Komentare sa Tvitera pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    Jel to ona damica koja se setila posle 8 godina da seksualno zlostavljana. Zaboga tako mlada punoletna a nije shvatala šta je p...s.

  • T

    Koji je film bolji umjetnicki samo.radnja,Prica itd

  • Rade

    Prvo nije bolo genocida u Srebrenici a drugo ona je totalno nebitna

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima