≫ 

Veljko prozvao Milenu zbog podrške filmu o Srebrenici: Dno, bezbožnica što ne poštuje srpske žrtve!

 ≫ 

Veljko je izrazio revolt pošto je Milena javno podržala bosanskohercegaovački film o Srebrenici

Veljko Ražnatović žestoko je prokomentarisao podršku koju je Milena Radulović dala bosanskohercegaovačkom filmu "Quo Vadis, Aida?", Jasmile Džbanić, nominovanim za Oskara za najbolji film van engleskog govornog područja.

Ražnatović je na Instagram storiju podelio snimak u kojem oštro komentariše Milenin potez - objavljivanje plakata za pomenuti film o Srebrenici, čime je dala svoju podršku.

- Samo vi veličajte te urbane likove, evropejce i tu ostalu stoku, bezbožničku, što ne veruje u Gospoda Boga, što veruje u sve pogrešno, sve neistinito... Što ne poštuje srpske žrtve i što odlučuje da ima udela u nečemu što pljuje direktno po našoj državi, po državi gde su ti odrasli i deda i otac i majka i cela porodica- počeo je Veljko.

- Ti si za mene dno! Da ne bih nešto rekao što nije za društvene mreže, staću ovde, ali ti si, Milena, jedno dno - poručio je Ražnatović.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Milenom, ali je do momenta objavljivanja ovog teksta ostala nedostupna.

Podsetimo, kritički i uvredljivi komentari na Milenin račun počeli su nakon što je na svom Instagram storiju podelila plakat filma "Quo vadis, Aida". U ratnoj drami rediteljke Jasmile Žbanić igraju i dva srpska glumca, Boris Isaković i Jasna Đuričić.

U istoj kategoriji bio je nominovan i srpski film "Dara iz Jasenovca" i cela javnost je stala uz taj film, jer govori o stradanju dece i srpskog naroda u najzloglasnijem ustaškom logoru iz Drugog svetskog rata, te se javnost posle decenija "probudila" i osmelila da govori o tome i videla priliku da to vidi i celi svet.

Međutim, Milena je podržala Žbanićkin film, koji svi ocenjuju kao antisrpski, pa su je na društvenim mrežama zamerili što nije stala uz Daru, dete i decu koja su mučena i zlostavljana u logoru.

Našli su se brojni komentari na tviteru u kojima je korisnici istog podsećaju da su stali uz nju kada je u javnosti izašla sa pričom o zlostavljanju koje je sama doživela u školi glume Mike Aleksića, koji se nalazi u pritvoru. 

Tviteraši su mladoj glumici poručili i da treba da je bude sramota što je podrušku dala bosanskohercegovačkom filmu sa ratnom tematikom.

"Sram te bilo! Ovo je hvala celoj Srbiji koja je stala uz tebe" napisao je jedan tviteraš, a ispod su počele da se nižu i neumesni komentari. Većina nije mogla da veruje da je Radulovićka to uradila i prebacuju joj da je "izdala svoj narod".

"E sad je sama, bar što se mene tiče", "Oduvek sam pričala da je bezobrazna do bola, pa i u trenucima dok su je svi podržavali, a ljude mišljenja kao ja napadali, evo sad vidite. Ispade tačno, petao koji kukurikne pre zore završi u loncu...", "Sramota... Zbog srpskog naroda koji je tokom ratova pretrpeo svirepe zločine, etnička čišćenja - svakakve vidove ucene, nasilja od ekonomskih do fizičkih", samo su neki od komentara, a bilo je i onih koji su stali u odbranu glumice i podržali je i napali tviteraše zbog njihovih  "Sram tebe bilo što ne umeš da napraviš razliku između filmske umetnosti i krivičnog dela"!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • sourcherry

  19. mart 2021 | 11:42

  Ona je pljunula na sopstveni narod. Isti onaj narod koji je stao uz nju, u najtezem trenutku. Film “Dara iz Jasenovca” je radjen po svedocenjima dece logorasa. DECE. Neka, ovaj postupak je samo pokazao kakvog je ona misljenja i stava. Sama je o sebi rekla i previse.

  99
  39

  Podelite komentar

 • .

  19. mart 2021 | 14:08

  Rodjena sam tamo i svo vreme rata bila u svojoj kući u opštini koja se graniči sa Srebrenicom i nemam saznanja da su njihove žene ili devojke mucene ili silovane (znam za par žena koje su ubijene iz puške u direktnom okršaju na početku rata, ali je bilo ili oni ili mi). Pitajte Nasera Orica koga je slao na Žuti Most (granica izmedju srebrenicke i srpske teritorije na ulazu u Bratunac) i tamo iz snajpera ubijao pre nego što su mucenice uspele da predju na našu stranu. Bile su to zarobljene, prethodno godinama mucene i silovane, srpske devojke. Ti hrabri njihovi borci (od kojih je najveći broj nastradao probijajući se na putu ka Tuzli) su ubijali srpsku nejač na sve naše pravoslavne praznike i to svi znaju osim Srba u Srbiji. Još nešto ne znate Srbi moji, otvorili su tom svojom "hrabrošću" srpske rane na hiljade poklane dece i nejaci iz Prvog, a posebno iz Drugog sv. rata upravo na tim prostorima. Srebrenica nije bio nikakav genocid nego osveta za sva pusta srpska ognjišta i nikakav Ratko Mladić to nije mogao sprečiti.

  93
  38

  Podelite komentar

 • Рус

  19. mart 2021 | 11:31

  Čekamo Karleušu da iskoristi situaciju i prozove Veljka, pomene Arkana i stane u odbranu Mileni.

  89
  17

  Podelite komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok