≫ 

"Zato što mi se može!" Snežana Dakić 52. rođendan slavi u kupaćem i šalje jake poruke

- Najbolje ideje nastaju iz dokolice i zato, dopustite svom mozgu da se razonodi - napisala je voditeljka

  • 16
Snežana Dakić Snežana Dakić, Foto: A. Nalbantjan

Voditeljka Snežana Dakić slavi 52. rođendan, a na Instagramu je objavila  tim povodom sliku u kupaćem u kojem je pokazala da i u šestoj deceniji izuzetno vodi računa o svom izgledu.

Naime, ona je pozirala je u jednodelnom kupaćem kostimu i dobila komplimente za izgled, a uz sliku je imala i jaku poruku koju je uputila pratiocima povodom današnjeg dana.

- Danas kada punim još jednu divnu godinu ispunjenu svešću o sebi i o svetu, prisutnošću, ispunjenu važnim zaključcima o životu, poručiću nekoliko stvari:

1. Ne bojte se neuspeha, to je privremeno stanje.

2. Ne bojte se starenja, jer mladost je precenjena. Neke stvari vam zaista dođu kasnije, a i kad ste mlađi nemate toliko vremena za sebe.

3. Ljudi su jako različiti i generalizacije su samo donekle primenljive. Ponekad je pogrešno polaziti od sebe. Proširite vidokrug mogućnosti na različitosti.

4. Najbolje ideje nastaju iz dokolice i zato, dopustite svom mozgu da se razonodi, da širi vidike, pa čak i da ništa ne radi ponekad, kad nam se svima već ukazalo ovoliko vremena zbog pandemije! Nemojte bežati od slobode u ubijanje vremena, u bilo koje društvo, samo da niste sami. Iz svoje dokolice - a to znači kreativno provođenje vremena, iznedrićete novi pravac, razjasnićete sebi šta stvarno želite.

5. Budite spremni na promene i na to da im se prilagodite. Baš kad budete mislili da je sve uhodano: ili ćete imati potrebu za promenom, ili će vas ona zadesiti. A neke promene prirodno dođu na red. Takve su srednje godine. Prihvatite to bez otpora i vidite šta dalje. Neke stvari vas više ne zanimaju, a neke vam više ne pristaju.

6. Budite autentični, ili, što se kaže: budi to što jesi. Kad, ako ne sad? Lično, ja sam za ljubav i istinu. Ne zanimaju me lažne stvari i delimični odnosi. Želim punoću, intenzitet. I to je super. A slika u kupaćem - pa zato što mi se može, a i da potvrdim gore navedene teze - napisala je Snežana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametnica

    19. mart 2021 | 12:24

    Iritantna,odbojna....A slika se sa spojenim nogama kao i druge starije dame....

  • Vršnjakinja

    19. mart 2021 | 13:46

    Srećna i ispunjena žena od 52 godine nema potrebu da se javno eksponira polugola i da filozofira.Nek malo o tome razmisli. PS Ako juri sponzora,onda joj je sve oprošteno.

  • Bgd

    19. mart 2021 | 12:14

    Sta ti se moze, ima tvojih vrsnjakinja znas li kako izgledaju? Nikad lepse! Skini taj stomak malo.. Ooz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA