≫ 

Karleuša podnosi krivičnu prijavu protiv Vanje, o Mariji oštro: Koristila si mnogo gore reči!

- Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao torturu, ne treba da se bavi show biznisom - istakla je Jelena

Jelena Karleuša, Vanja Knežević, Marija Šerifović Jelena Karleuša, Vanja Knežević, Marija Šerifović / Foto: Nikola Tomić, Youtube/Zvezde Granda

Nakon diskfalifikacije kandidatkinje Vanje Knežević iz emisije Zvezde Granda i zvaničnog saopštenja Grand produkcije, Jelena Karleuša saopštila je da će podneti krivičnu prijavu protiv nje, a dotakla se i snimka koji je objavila Marija Šerifović, a u kom je iznela svoj stav o događaju o kojem bruji region.

Naime, Jelena je prvo na svom Instagram profilu objavila stori u kojem je saopštila kako će pravdu potražiti pred zakonom jer se oseća ugroženom.

- Zbog poziva na nasilje kao i zbog izjava koje su prouzrokovale brutalni medijski linč mene i moje maloletne dece, odlučila sam da podnesem krivičnu prijavu protiv kandidatkinje Granda, Vanje Knežević - napisala je.

Nakon ovoga, usledio je još jedan stori u kojem je Jelena iskazala svoj stav prema onome što je Marija ispričala u videu koji je objavila povodom cele situacije.

- Povodom izjava Marije Šerifović: Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama je dodatno opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga - napisala je ona i dodala:

- Dodaću, Marija je koristila mnogo gore reči od "obukla si se kao tetka" prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude "psihičko zlostavljanje" već deo našeg posla kao žirija - nastavila je.

- Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao torturu, ne treba da se bavi šou biznisom, što je Mariji vrlo jasnoTužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i Grand produkcije koja je jasno osudila celu ovu farsu, biću još jača - zaključila je Karleuša.

Podsetimo, burne reakcije su usledile nakon diskvalifikacije pomenute bivše takmičarke emisije "Zvezde granda", a nakon obraćanja njene mentorke na Instagramu, Marije Šerifović, usledio je i neočekivani potez JK.

Jelena je svoju dugogodišnju prijateljicu otpratila sa ove društvene mreže, jer verovatno nije saglasna sa onim što je Marija ispričala u videu koji je objavila.

- Ja imam samo jednu stvar da kažem. Dakle, meni se čini da su svi preterali. Meni se čini da je Jelena ovo shvatila previše lično, da je njena rekcija bila, neću reći ishitrena jer Jelena vrlo dobro zna šta radi i to radi vrlo svesno. Smatram da Vanja nije trebalo da podeli sporan sadržaj jer im se na početki svake emisije i kaže: "Deco, vodite računa šta kačite, nemojte da se prepucavate sa žirijem jer to zaista i nema smisla, to nije okej" - istakla je Šerifovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Truth

    19. mart 2021 | 13:40

    Ovako se ponasa NESRECNA, isfrustrirana i iskompleksirana osoba... Zamisli imas preko 40 godina a bavis se DETETOM koje si prvo napala i vredjala. ZLO! Idi fotosopiraj slike i varaj muza, u tome si jedino dobra.

  • sanja

    19. mart 2021 | 13:48

    Jelena spusti loptu i pod hitno na kanabe da legnes malo na pregled kod psihijatra....Kad ti vredjas i kad si drcna onda je ok, kad ti se vrati onda kukas , tuzbe, linc, uvlacis decu...Fuj, zgadila si se i Bogu i narodu...

  • Krle

    19. mart 2021 | 13:45

    Jelena,zar te nije zeno sramota?!Podneti krivicnu prijavu protiv jednog deteta?!Imas li zeno decu??? Ako neko treba da leti iz zirija si ti.Tvoja nekultura i nevaspitanje,prelazi sve granice.Pevanje necu da komentarisem,svi imamo usi i cujemo dobro ko ume a ko NE ZNA da peva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA