≫ 

Mima Karadžić: "Leka mi je dobar prijatelj, ne verujem da je silovao Danijelu..."

- Ne znam kakva je osoba Danijela, igrali smo pre 15 godina zajedno i bila mi je odlična kao koleginica, ali ne poznajem je intimno - rekao je Mima

  • 35
Branislav Lečić, Milutin Mima Karadžić, Danijela Stajnfeld Foto: ATA Images, Printskrin: Holdmerightfilm.com

Popularni glumac Milutin Mima Karadžić oglasio se povodom optužbi Danjele Štajnfeld koja tvrdi da ju je 2012. godine silovao kolega Branislav Lečić.

Mima je istakao da ne zna kakva je osoba Danijela, ali da mu je Branislav dobar prijatelj i da ne veruje da je silovao glumicu, dok se ne dokaže suprotno.

- Ne verujem da je to tačno, nisam čuo taj snimak u kojem on, navodno sve priznaje. Ne znam kakva je osoba Danijela, igrali smo pre 15 godina zajedno i bila mi je odlična kao koleginica, ali ne poznajem je intimno - rekao je Karadžić.

- Sa druge strane, Leka mi je dobar prijatelj godinama, ali se sada nisam čuo sa njim, sigurno ima dosta svojih muka u ovom trenutku. Ne verujem da ju je silovao, dok se ne dokaže suprotno - rekao je Mima za Informer.

Podsetimo, Danijela je prijavila Lečića za silovanje, a tužilaštvu je kao dokaz dostavila snimak njihovog razgovora koji je tajno snimila četiri godine nakon navondog silovanja.

Glumica je za Njujork tajms ispričala i da ju je Lečić "spopao i na probi predstave", a navode i da im je Danijela dostavila kompletan snimak od 77 minuta razgovora, koji je inače trajao oko 90 minuta, a snimala je dok joj se nije ispraznila baterija na telefon.

Kada su počeli da uvežbavaju predstavu, Štajnfeld je rekla da je na Lečića gledala kao na mentora i prijatelja, sve dok nije počeo da joj predlaže da imaju seks. Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu - piše "Njujork Tajms".

Štajnfeldova se istrgla i pobegla, bila je zapanjena, ali je ipak odlučila da ništa ne govori režiseru, jer se plašila da joj neće verovati, kao i da bi to moglo da joj uništi karijeru - piše u Njujork tajmsu.

Video: Razgovor Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića: To je moje iskazivanje nežnosti, jesi li normalna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hh

    26. mart 2021 | 09:04

    Pa ništa bolje nisi od njega,kad te vidimo ovde po Crnoj Gori sve sa devojkama od 18-25 godina po jahtama ,i ti si kao on

  • Goca

    26. mart 2021 | 11:47

    Meni kad bi neko gurnuo ruke pod suknju,nikada vise ne bi sa tim čovekom bila nasamo ili ne daj boze ušla u njegovo auto

  • Z

    26. mart 2021 | 08:03

    Isti si kao i ON.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA