≫ 

Vanja odgovorila Saši Popoviću: "Iz svega ovoga sam izašla kao pobednik"

- Opraštam im sve, bitno je ko je čovek, opraštam im za maltretiranje - tvrdi Kneževićeva

  • 33
Saša Popović, Vanja Knežević Saša Popović i vanja Knežević, Foto: Marko Jovanović, Youtube/Zvezde Granda

Diskvalifikovana takmičarka iz takmičenja "Zvezde Granda", Vanja Knežević, oglasila se na svom Instagram nalogu i odgovorila na reči Saše Popovića.

Naime, Vanja je nakon gostovanja Saše Popovića na Prvoj televiziji u kojem je rekao da za nju negativni komentari bili najveći marketing u "Zvezdama Granda", odmah prokomentarisala njegove reči na svom Instagram profilu.

- Upravo sam doputovala iz Beograda. Ovo je otišlo predaleko. Nažalost, moram opet da reagujem. Ne mogu da dozvolim da se šire neistine o meni. Sve je predstavljeno pogrešno, vidim da narod zna šta je istina. Ne želim išta da se gura pod tepih, vređali su me. Preko svega sam prešla, posle emitovanja emisije sam dobila pravu sliku o svemu. Na sve sam reagovala kuluturno i smireno. Saša se uvek hvata za moj stori, a vređanje mene u emisiji, nakon emisije? O tome ne želi da priča - rekla je diskvalifikovana takmičarka i dodala:

- Iz svega ovoga sam izašla kao pobednik. Nije za pohvalu da se hvali da su imali velike rejtinge, opraštam im sve, bitno je ko je čovek, opraštam im za maltretiranje - nastavila je da tvrdi Kneževićeva, iako je Popović u jutarnjem programu prikazao celu retrospektivu njenih nastupa u kojima je dobila pregršt pohvala upravo od Jelene Karleuše, za koju navodi da ju je maltretirala.

Podsetimo, Saša Popović je gostovao na televiziji Prva gde je do detalja izneo svoje mišljenje o celom slučaju "Vanja Knežević" koji je bio jedna od glavnih tema u medijima, ali i na društvenim mrežama prethodnih dana:

- Kad smo razmišljali da je vratimo u takmičenje, ona je stavila na svoj profil da su "Zvezde Granda" mizoginija, mediokritet i prostakluk, i napisala da je srećna što je zauvek završila sa ovakvim vidom takmičenja i rekla je svim novinarima da je doživela psihičko zlostavljanje i maltretiranje, znate li vi šta je to. Za Vanju Knežević su negativni komentari bili najveći marketing u "Zvezdama Granda", i sad posle svega ona kaže "srećna sam što sam završila sa ovakvim vidom takmičenja i doživela sam psihičko zlostavljanje", molim vas, psihičko zlostavljanje - rekao je Popović na Prvoj.

Video: Marija Šerifović se konačno oglasila povodom diskvalifikacije Vanje Knežević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    26. mart 2021 | 10:37

    Zabraniti grand....

  • Sale

    26. mart 2021 | 11:38

    Vidi se da Sasa ovog puta nije korektan.Gledala sam ga juce i uopste se ne slazem sa onim sto je rekao.Jelena je toliko drska i bezobrazna.Pazi bogati uvredila se za njenu decu a sto ona ponizava i vredja tudju,to nikom nista.

  • Nina

    26. mart 2021 | 11:57

    Sale,podrzavas krivu stranu.Ovaj ziri sada sto imas je ruglo za Zvezde granda.Sve drugo rade osim sto komentarisu pevanje kandidata.Toliko nekulture ne videh na jednom mestu.Svi pricaju u glas,deru se,skacu sa stolica,jure se da se normalnom coveku smuci.Jelena je posebna prica,nju uopste ne vredi komentarisati.Toliko svakog vredja da to nije uopste normalno.Njeni komentari su sve,samo ne dobronamerni.A i nije kompententna da komentarise nicije pevanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA