Bogoljub Karić: Vi ste uzor deci i unucima, a ono što radimo svakodnevno postaje i njihova navika

"Zajedno sa decom i unucima odradimo trening ili neke laganije vežbe uz šetnju i naravno uvek uz smeh i zabavu"

  • 0
Bogoljub Karić Bogoljub Karić, Foto: Facebook/Bogoljub Karić

Bogoljub Karić često sa svojim pratiocima na Fejsbuku podeli poučne priče prožete događajima iz života njegove porodice. Tako je i ovog puta žele da istakne važnost davanja pozitivnog primera deci.

Naime, kako Bogoljub kaže, fizička aktivnost je za mališane veoma bitna, ali im treba dati primer time što će i stariji članovi porodice vežbati sa njima.

- Zajedno sa decom i unucima odradimo trening ili neke laganije vežbe uz šetnju i naravno uvek uz smeh i zabavu. Nema boljeg načina da motivišete decu da treniraju, nego da sami krenete da im pokazujete, kako smo mi nekada trenirali, a kako to treba da rade oni danas - napisao je Bogoljub.

- Koliko oni urade sklekova toliko uradim i ja, a time im samo pokazujete da trebaju da budu što istrajniji u svojim namerama. Kad krenu nešto da rade i tome se posvete rezultat je zagarantovan, samo je bitna upornost i disciplina - objasnio je Karić i dodao:

- Deci treba pokazati kako da se igraju, druže, uživaju u svom slobodnom vremenu - naveo je on.

- Bitno je kako se postavite, jer vi ste uzor vašoj deci i unucima, a ono što mi radimo svakodnevno postaje i njihova navika, jer smo njihov uzor - zaključio je Bogoljub.

Video: Bogoljub i Milanka Karić preležali koronu: Veseli se oglasili iz bolničke sobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA