Biković: "Ansambl pozorišta je uznemiren, podržao sam inicijativu da Lečić ne bude deo predstave"

- Ne učestvujem u lovu na veštice. Ne stavljam se u poziciju sudije - poručio je Biković

  • 29
Miloš Biković, Branislav Lečić Foto: ATA Images

Popularni glumac Miloš Biković oglasio se povodom optužbi koleginice Danijele Štajnfeld da ju je 2012. godine silovao Branislav Lečić.

Miloš je na svom Instagram profilu naglasio da poštuje pretpostavku nevinosti, ali da je javnost, pa samim tim i ansambl pozorišta uznemiren.

Biković je potvrdio i da je među 17 glumaca koji su podržali inicijativu da Lečić ne bude deo predstave "Kad su cvetale tikve", koja je na repertoaru Beogradskog dramskog pozorišta.

- Poštujem pretpostavku nevinosti. Ne učestvujem u lovu na veštice. Ne stavljam se u poziciju sudije. Javnost, a samim tim i ansambl pozorišta je uznemiren - napisao je Biković.

- Stoga, u želji da zaštitim predstavu koja se bavi i temom silovanja, podržao sam inicijativu da Branislav Lečić ne bude deo predstave dok se aktuelna situacija zvanično ne razreši - dodao je Miloš.

Podsetimo, Lečić je na Danijeline otužbe odgovorio da je sve "gnusna laž", a u Policijskoj stanici 29. novembar trenutno daje izjavu povodom optužbi Štajnfeldove da ju je silovao 2012. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    26. mart 2021 | 20:30

    Bikoviću evo ti jedan minus. Kakav si ti lik kada kolegu puštaš niz vodu ovako lako, bez suda i presude.

  • Neki Tamo

    26. mart 2021 | 19:39

    Ajde mali malo na zemlju, dva utorka si sastavio u pozoristu i ti ces nesto da organizuješ.

  • Перагеније

    26. mart 2021 | 21:50

    Ех, Биковићу, па ниси мали. Лечић би се и сам склонио... Овако, осудили сте га пре суда. Са сваким човеком би требало прво поразговарати - а Лечић ти је колега, са глумачким именом. Пожурили сте, сви ви потписници којечега. Симптоматично.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA