Tarina majka iskreno o svojoj ćerki: "Ja nju nisam tako vaspitala"

Mirosava nije ponosna na ponašanje Simove, ali je ipal

  • 4
majka Miroslava Tara Simov Printskrin: Youtube/Zadruga official, TV Pink

Miroslava Simov, majka učesnice „Zadruge“ Tare Simov, ovih dana proživljava pakao i uopšte nije ponosna na ponašanje svoje naslednice u "Zadruzi 4", ali tvrdi da ona ima i vrline.

Naime, neki roditelji rijaliti učesnika bili su gosti emisije Magazin in, te su otkrili su dobre strane njihove dece, koja su pravila skandale u rijalitiju, a o tome je je pričala i Miroslava.

Prvenstveno, ona je istakla kako njena ćerka ne voli estetsku hirurgiju i prirodna je devojka, a onda se osvrnula i na temu njenog odnosa sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša.

- Ja ću vam reći kratko, stvari prvo moraju da se raščiste, ako mu je to cilj. Tara je lepa, ne da na sebe, ima više kvaliteta nego mana. Naturalna je, bez obzira na smeh prisutnih. Protivnik silikona što mi se jako dopada. Ana zna da Tara to ne voli, iako se smejala dok sam pričala - kaže Miroslava.

- Ja Taru nisam tako vaspitala. Koliko su moje noge pretrčale, toliko nisu ni maratonci, za te moje borbe. Ne bih o tome dalje. Razumem sve, odrasla je, zrelija je, skače, ima taj stav i hoće njega da brani iako ima 40 godina - dodala je Simova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ×××

    27. mart 2021 | 22:17

    Јадан "ша", види му таште. А бјежи кукавче главом без обзира.

  • Ceca

    28. mart 2021 | 10:20

    To je tačno jer je nisi uopšte vaspitala, kao ni Anabela Lunu...zato i jesu takve.

  • 123

    28. mart 2021 | 15:18

    Nije je nikako ni vaspitala! Aj nek se pokriju ušima obe, bruka i sramota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA