Milan Milošević progovorio o periodu kada je bio konobar: "Služio sam Anđelinu, Breda, Gagu..."

Milan Milošević se prisetio perioda kada je živeo i radio u Grčkoj

  • 8
Milan Milošević Milan Milošević, Foto: Telegraf, Nikola Tomić

Voditelj Milan Milošević pre nego što je počeo da se bavi novinarstvom radio je kao konobar, o čemu je nekoliko puta i govorio u javnost, a sada je otkrio da je jedno vreme konobarisao i na Santoriniju, gde je služio holivudske zvezde, ali i živeo turbulentno.

Naime, voditelj je gostujući u "Šaranovoj radionici" prisetio se perioda kada je radio u Grčkoj i tom prilikom je otkrio kako je jedna od gošći koje je uslužio bila i Lejdi Gaga.

- Konobar sam bio od 1994. do 2011. godine. Nema gde nisam radio, u inostranstvu... Na Santoriniju sam živeo i uživao - rekao je on i dodao:

- Služio sam ceo svetski džet-set, Anđelinu Džoli, Bred Pita... Lejdi Gagu. Svi su mi davali ozbiljne pare. Ozbiljne pare sam zarađivao.

- A ko ti je dao največi bakšiš - upitao ga je voditelj.

- Od njih niko, ne mogu da lažem, jer oni ništa nisu plaćali. Ali, menadžer od Lejdi Gage koji je rezervisao sto je dao 200 evra šankeru koji je primio rezervaciju u trenutku kada ja nisam bio tu - ispričao je Milan za Toxic Tv.

Osim radnog iskustva, Milošević se osvrnuo i na "ludi noćni život" koji je proživeo na jednom od najelitnijih ostrva na svetu.

- Došla je jedna brazilska manekenka i jedan arhitekta, ja sam ih služio i zgotivili su me. Oni su došli da da obnove svoju ljubav, da pokušaju još jednom... Iznajmili su neku vilu i oni me pozvali da dođem kod njih posle radnog vremena. I ja odem. I ostao sam do pola 9... I pomirili su se. Pokazao sam mu kako treba - ispričao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA