≫ 

Milica Todorović znojava i utegnuta trenira: U uskim helankama i u ovim pozama njena guza "šuri"

Pevačica se pripema da na leto pokaže zmijsko telo u bikiniju

  • 4

Popularna pevačica Milica Todorović drastično je smršala i svoje telo dovela do savršenstva, a sada je pokazala kako trenira u kućnim uslovima, međutim, mnogi su "odlepili" zbog kadrova pevačicine bombastične guze.

Milica se punom parom priprema za leto, pa tako naporno vežba, a snimak treninga objavila je na svom Instagram profilu uz motivaciju: "Ajmo, Comi, stiže letooo!".

Ona je bila u roze helankama i topu, a kako izgleda, pevačica je u kondiciji pa joj ne padaju teško naporne vežbe. Mnoge je oduševila figura Todorovićeve koju je dovela do savršenstva.

Pevačica je prilikom treninga radila razne vežbe, pa je u jednom trenutku u krupnom kadru bio njen dekolte, ali i bombastična guza koja je zategnuta i dobro oblikovana.

"Milice, odlično igledaš!", "Ajmo, Comi, jedna si od najboljih riba na estradi", "Fenomenalno igledaš, guza top", "Prezgodna si, Milice", "Rado bih trenirao sa tobom!", neki su od komentara.

Kako Milica trenira u kućnim uslovima, ali i kadrove njene bombastične guze, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastavku:

Video: Urnebesno! Milica Todorović sa drugarom skinula Kristijanovo oživljavanje Miljane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA