"Sramota koju budu osetili...": Snažna poruka Ane Lečić, mnogi misle da je posvećena njenom ocu

- S tobom u srcu mom, niko nas nikada ne može razdvojiti. Čekam dan kada će zlo otići - glase dirljive reči Ane Lečić na Instagramu

  • 2
Ana Lečić Ana Lečić; Foto: ATA Images

Mlada srpska glumica i ćerka Branislava Lečića, Ana Lečić, je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram uz koju je napisala veoma dirljivu posvetu.

Naime, nije poznato kome su upućene ove emotivne reči, mada su mnogi fanovi posumnjali da je reč o njenom ocu, koji se trenutno nalazi u centru skandala, s obzirom da ga je glumica Danijela Štajnfeld javno optužila za silovanje. 

- S tobom u srcu mom, niko nas nikada ne može razdvojiti. Čekam dan kada će zlo otići. Kada se istina pojavi staviće ogledalo ispred njihovih lica i sramota koju budu osetili biće stvarna. Tišina će postati veoma glasna. S tobom na svakom koraku sve do sudnjeg dana - glasila je objava mlade glumice na engleskom jeziku.

Ana je prikupila skoro 2.000 lajkova i veliki broj pozitivnih komentara i podrške.

"Divna", "Najlepša", "Ljubav", "Tako treba", "Prelepa si", "Ana posle tuširanja", glasili su komentari njenih pratilaca.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nedavno navela da ju je njen kolega i Anin otac Branislav Lečić navodno silovao 2012. godine, dok Lečić tvrdi da je to gnusna laž.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA