≫ 

"Gradskoj ribi doveli ste seljaka iz Medveđe": Mlada napravila skandal, urlala i na voditeljku

- O čemu si ti mislila kada si videla njega i videla mene?! O čemu si mislila, majke ti - vikala je vditeljki nesuđena mlada

  • 28
Brak na neviđeno Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

U emsiji "Brak na neviđeno" nesuđena mlada Gordana Aneđelković (43) , koja je inače iz Beograda, pobesnela je kada je čula odakle je njen potencijalni mladoženja, Miloje Jovanović, pa je napravila skandal.

Naime, Gordana je priznala da je impulsivna i da "uči da kontroliše bes", što se jasno videlo po njenom ponašanju kada je nesuđenog mladoženju pitala ga odakle je, a kada joj je on odgovorio da je iz Medveđe, ona je mahnula rukom i rekla "ćao, a potom je ipak nastavila da ga ispituje o godištu, pa pobesnela.

- Nemoj da se uvrediš, ali izvini, moje je da kažem nisi moj tip, ne sviđaš mi se i to je to. Nisi iz Beograda, ne sviđa mi se tvoj stajling - rela je Gordana, a zatim se neprijatnim tonom obratila voditeljki.

- O čemu si ti mislila kada si videla njega i videla mene?! O čemu si mislila, majke ti. Da si bacila pasulj boljeg bi izabrala. Što ti ne ideš na piće s njim, idi ti - vikala je nesuđena mlada.

- Pa šta mu fali? - pitala je voditeljka Milica Kon.

- Ništa mi se ne sviđa, apsolutno ništa. Sestro, nismo na istom nivou. Pa je l' vidiš mene, vidiš njega?! Ja gradska riba, a vi mi doveli ljaljana iz Medveđe - besnela je Gordana.

- Da brišete ovo, neću da me prikazujete, tužiću vas majke mi. Neću da se pojavljujem u ovoj glupoj emisiji! - rekla je Gordana, a uprkos pokušajima voditeljke da je umrii, ona je besno izletela iz sale za venčanja.

Kako je izgledalo kada je mlada pobesnela i napravila skandal, pogledajte u videu (od 54:00) u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    3. april 2021 | 07:50

    Koliko li plate ovim nesrecnicima da se blamiraju ovako..

  • Mirka

    3. april 2021 | 11:55

    Gdje početi? Ovoj urbanoj „staroj curi“ (tako kod nas u Dalmaciji zovu mlade od 43 god) fali osnova kulture i etike. Diskriminacija na osnovu nečijeg porijekla je nedopustiva i vjerujem da su pravi Beogradjani kosmopolite u odnosu na ovu zadrtost. Beograd je metropola koja tek razvija taj status u svijetu, grad otvorenog duha. Beogradjanke smatram damama, znam licno neke veoma elokventne, uspješne i samostalne zene. Sam riječnik, grubo obraćanje i stav ove gospodje odaje utisak da je zrela zena ostala zatočena u mentalnom sklopu tinejdzerke iz nekog ghetta. Potrazila sam video na youtube i ostala zapanjena. Kad je krenulo njeno „Ej brateee“ upućeno voditeljki, pomislila sam da je sve izrezirano. Jedino što bih joj pozeljela jeste bilo da su uslišili njenu pretnju da ovo ne objavljuju. Ali nazalost, postala je predmet sprdnje i to ličnom zaslugom. Godpodin je kao gospodin došao u emisiju i tako je napustio. Pohvala za njegovu uzdrzanost pred ovolikom dozom drskosti i nekulture. Godpodju poslati na Medvedju na neki retreat da se malo prizemlji, da meditira u tišini i da pročita koju knjigu o samoreflekciji.

  • Danilo

    3. april 2021 | 08:01

    Mlada nisi vise mlada da ti biras...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA