≫ 

Apel fanova na društvenim mrežama: "Hoćemo da i seka Lidija dobije svoju aplikaciju!"

Među oduševljenim fanovima porodice Ražnatović, bilo je i onih koji su negodovali jer smatraju da je nepravedno što sopstvenu aplikaciju nije dobila i Cecina sestra

  • 7
Lidija Ocokoljić Lidija Ocokoljić. Foto: Nikola Tomić

Fanovi folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i njene dece Veljka i Anastasije obradovala je vest o njihovim zvaničnim aplikacijama putem kojih će moći da prate najnovije objave u vezi sa njima, ali su zbog jedne stvari negodovali.

Ceca je trenutno jedina zvezda u Srbiji koja je ispratila ovaj svetski trend, a njena porodica sada ima svoju aplikaciju poput svetski poznate porodica Kardašijan, sa kojom ih upoređuju.

Korisnici društvenih mreža smatraju da jedan član porodice nesazluženo izpstao iz ovog "projekta".

Među oduševljenim fanovima porodice Ražnatović, bilo je i onih koji su negodovali jer smatraju da je nepravedno što sopstvenu aplikaciju nije dobila i Cecina sestra Lidija Ocokoljić.

"Ovo je super, svetski!", "Hoćemo da i seka Lidija dobije svoju aplikaciju!", "Pravda za Lidiju!", samo su neki od komentara na vest o pojavi ove aplikacije.

Video: Ceca i Saša Matić u duetu zapevali veliki hit Tome Zdravkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA