≫ 

Siniša i Marija Kulić istog dana idu na operaciju: Moraju da kriju od Miljane šta se dešava

- On operiše laringsonov tumor, a ja karcinom limfne žlezde. Zabrinuta sam, stalno plačem - rekla je Marija

  • 7
Marija i Miljana Kulić Marija i Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miljana Kulić šokirala je javnost kada je u "Zadruzi 4" obrijala glavu, a njena majka Marija Kulić je rekla kako smatra da je to uradila od tuge, jer je Siniši Kuliću ugroženo zdravlje. Baš zbog toga, Marija nije smela da joj kaže da i ona ide na operaciju.

- Te kobne večeri kada je ona obrijala glavu, mi smo malo pre toga imale poziv. Saznala je da Siniša ide na operaciju, ja joj nisam smela reći da treba i ja da idem na operaciju - rekla je Marija za "Blic" i dodala:

- Siniša i ja idemo u ponedeljak na operaciju. On operiše laringsonov tumor, a ja karcinom limfne žlezde. Zabrinuta sam, stalno plačem.

Kako navodi izvor, Siniša i Marija planiraju da kriju za Marijinu intervenciju sve dok se ona ne oporavi.

- Siniša i Marija na operaciju idu u isto vreme tog ponedeljka. Pored brige o zdravlju najviše ih plaši kako će Miljana sve da ponese i da ne napravi još neku glupost. Svakog dana strepe, za Marijinu intervenciju neće ni da joj kažu dok se ne završi i dok ona ne bude bolje - otkriva izvor za "Blic".

Video: Drama u Zadruzi: Kristijan Golubović pao sa ljuljaške, Miljana Kulić kukala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmmm

    3. april 2021 | 15:06

    Majke mi luda porodica,mene zanima samo dal u ovoj zemlji postoje institucije i dal bi one nesto mogle poduzeti po sluzbenoj duzbosti kad vide sve sto vide na TV?

  • Bajka

    3. april 2021 | 18:48

    Za mene je ovo sve bolesno. Sama pare, pare... Miljana njima dodje kao mečka Božana. Miljana se vidi da je bolesna. Umesto da roditelji posvete malo više pažnje oko lečenja svog. deteta, porodičnog savetnika pa da se nadaju boljem. Nego hajde ti Miko lutkice u rijaliti pa ćemo i mi mirno spavati jer znamogde si a ujedno i pare dobijaju kroz njenu bolest. Žalosno.

  • Mile

    3. april 2021 | 22:41

    Meni je danas majka umrla od raka, tuga ljudi... Nema nista gore nego kada ti umre majka, bukvalno deo mene je nestao. Imala je rak na nekoliko organa, bas teska prica. Zelim ovim ljudima da pobede i da budu dobro. Ne daj Boze nikome. Cuvajte majke, one su sve na svetu. Svako dobro zelim svima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA