Svi bi Cecin osmeh od 8.000 evra: Kopiraju pevačicu, a njenoj zubarki stigao je nesvakidašnji zahtev

Obožavaoci su toliko oduševljeni Cecinim osmehom da žele potpuno isti, a u prilog tome svedoči i nedavna objava Ražnatovićkine zubarke na Instagramu

  • 4
Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Marko Jovanović

Folk zvezdi Ceci Ražnatović mnogi zavide na savršenom osmehu, a prema pisanju medija, mnogi posećuju pevačicinu zubarku upravo sa zahtevom da imaju zube baš kao ona.

Cecini zubi su među najskupljim na estradi. Folk zvezda je za blistavo beli osmeh dala malo bogatstvo, tačnije 8.000 evra, navodi Kurir.

Obožavaoci su toliko oduševljeni Cecinim osmehom da žele potpuno isti, a u prilog tome svedoči i nedavna objava Ražnatovićkine zubarke na Instagramu.

- Mnogi žele Cecin osmeh. Mi smo najsrećniji kada je vidimo nasmejanu, imamo mnogo razloga za to - napisala je Cecina zubarka, koja je podelila i jedan od kartona na kojem je stavljena neobična naznaka:

- Hoće zube kao Cecine - piše u kartonu.

Pevačica nije krila zadovoljstvo zbog ove činjenice.

- Drago mi je da je tako - kratko je poručila Ceca za pomenuti list.

Kako se dalje navodi, Cecu krasi biserni osmeh koji žele i mnoge njene koleginice sa estrade, a u poslednje vreme pevačica sa svojim pratiocima na društvenim mrežama često deli savete i preporuke, ali i otkriva gde se neguje i održava higijenu svojih zuba.

Video: Ceca zajedno sa svojim advokatom dala izjavu nakon suđenja sa Karleušom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🍒

    3. april 2021 | 16:35

    Ista Biserka🐄🐄

  • xxx

    3. april 2021 | 19:58

    Dok je bila prirodna ok,ovako vestacke nisu ni za sta realno

  • Ivan

    4. april 2021 | 11:37

    zubi za tri broja veći od prirodnih... jedva zatvori usta. Toliko o lepoti. Ceca je bila lepa prirodna, i sada imaharizmu, ali realno se unakazila svim tim operacijama. Ne samo ona...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA