≫ 

Urnebesan momenat iza scene: Kubura u boksericama i baletskoj suknjici - svi "plaču" od smeha

- Lepo ti stoji haljina - rekao je Kuburi kroz smeh Andrija Milošević koji je zabeležio ovaj momenat

  • 7

Popularni glumac Aleksandar Srećković Kubura imao je veoma zanimljivu i urnebesnu situaciju iza scene kada je u boksericama oblačio bletsku suknjicu, a ovaj momenat nasmejao je sve do suza.

Kubura je u toku predstave "Kerovi" u Teatru na brdu, dok se publika smejala onome na sceni, nasmejao sve i iza "zavese" dok je samo u crnim boksericama oblačio belu baletksu suknjicu.

Aleksandra je snimio njegov kolega Andrija Milošević koji mu je tom prilikom kroz smeh poručio: "Lepo ti stoji haljina", a onda je Kubura i pozirao dok se pipao po grudima.

- Smeh na sceni, smeh iza scene. Kerovi, beksetejdž - Andrija Milošević - napisao je Kubura u opisu snimka koji je nasmejao mnoge do suza i izazvao lavinu komentara.

"Kubura, car si!", "Ovo je presmešno", "Vi se odlično zabavljate", "Kubura u poslednje vreme prvazilazi sam sebe", "Pačem od smeha", neki su od komentara, a Milošević je ispod objave napisao: "Ulovio sam taj trenutak koji svet mora da vidi...".

Kako je Kubura u suknjici za balet nasmejao sve iza scene pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji (od 2. fotografije) u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA