≫ 

Ceca pomaže Vanji Knežević da snimi pesmu, nakon što je diskvalifikovana iz Zvezda Granda

Nakon što je diskvalifikovana iz takmičenja zbog toga što je na svojim socijalnim mrežama šerovala sadržaj koji poziva i na nasilje, kako je saopštila Grand produkcija, Vanji pomaže Ceca Ražnatović

  • 15
Vanja Knežević, Ceca Ražnatović Vanja i Ceca, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda, Foto: Nikola Tomić

Diskvalifikovana kandidatknja muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Vanja Knežević, kako prenose domaći mediji, sprema svoj prvi singl i to zahvaljujući folk zvezdi Ceci Ražnatović.

Naime, prijatelj njene porodice iz Banjaluke pre dve nedelje je stupio u kontakt sa pevačicom i zamolio je da pomogne Kneževićevoj, kroz savete, preporuku ili na neki drugi način, piše Kurir.

Inače, Vanja je, kako se navodi, prethodnih dana boravila u Beogradu gde je u studiju imala tonske probe, kao i snimanje vokala.

Podsetimo, pre diskvalifikacije, Vanja je na svom Instagaramu ripostovala tuđe neumesne komentare i uvrede na Karleušin račun koje su ljudi pisali nakon emitovane emisije, u kojoj je došlo do "sukoba" Jelene i Vanje.

Povodom diskvalifikacije kandidatkinje Vanje Knezević iz emisije Zvezde Granda, Grand produkcija izdala je sledeće saopštenje, koje prenosimo u celosti:

"Emisija Zvezde Granda je takmičenje sa kredibilitetom i besprekornom reputacijom punih 17 godina, koliko i traje.

Shodno tome, nećemo tolerisati nikakve neosnovane i nestiinite napade na Grand produkciju, članove našeg žirija, te dovođenje javnosti u zabludu.

Pravilo kog se striktno drže svi članovi Grand produkcije i oni koji pretenduju da to postanu, jeste između ostalog i to, da društvene mreže ne smeju da se koriste u svrhu podstrekivanja govora mržnje, nasilja i nedolicnih komentara koji na bilo koji način ugrožavaju život članova naše produkcije, našeg žirija i njihovih porodica.

Napominjemo da će i u budućnosti svaki kandidat biti automatski diskfalifikovan, ko zarad ličnog nezdovoljstva, opcije "share", "repost" i "retweet", koristi u svrhu podržavanja i potstrekivanja bilo koje vrste nasilja, a koji za cilj imaju da ugroze bezbednost našeg žirija.

Svaki vid verbalne komunikacije dozvoljen je u samom takmičenju i emisiji, koja služi da se kandidati pokažu u najboljem svetlu, a mentori svojim kredibilitetom i uticajem ukazu na njihov kvalitet odnosno izbore se za prolazak u naredni krug.

Odluku o diskvalifikaciji kandidatkinje Vanje Knezević doneli smo nakon što je utvrđeno da se oglušila o sve gore navedeno, te na svojim socijalnim mrežama šerovala sadržaj, koji poziva i na nasilje.

Napominjemo da smo ovu odluku doneli sa žaljenjem, jer smo sigurno da bi u nerednim krugovima kandidatkinja Knezević pokazala još bolje rezultate."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA