• 35

Ovo je Legijina naslednica: Kažu da je lepa kao anđeo i da ima preslikan tatin pogled

Na profilu Legijine ćerke piše da živi u Torontu, te da je pohađala Britansku internacionalnu školu u Beogradu

  • 35
Milorad Ulemek Legija

Milorad Ulemek Legija / Foto: Profimedia/STR/AFP

Nikolija Luković, ćerka Maje Lukovića i Milorada Ulemeka Legije, izrasla je u pravu lepoticu.

Tome svedoče njene fotografije na Fejsbuk profilu koji drži otključanim za javnost. Tačnije, svi mogu da pogledaju slike koje objavljuje, iako joj nisu virtuelni prijatelji.

Na profilu Legijine ćerke piše da živi u Torontu, te da je pohađala Britansku internacionalnu školu u Beogradu.

Komentari koji se mogu pročitati kada je reč o njenom izgledu jeste da je "lepa kao anđeo", da ima "osmeh od milion dolara", te da ima i "preslikan tatin pogled".

O ovoj devojci se najviše pisalo 2014. godine, kada je na kratko nestala u Torontu, ali je i pronađena nakon kraće policijske potrage. Navodno je pronađena u spavaćoj sobi školske drugarice, i to tek kada je lociran njen mobilni telefon.

- Policija je saznala da je telefon ugasila u kući drugarice sa kojom je dogovorila sastanak. Čim su je legitimisali, pozvali su majku. Ona je reagovala mirno, rečima: „Dobro je, dve noći nisam spavala“ i otišla po devojčicu. Majka je insistirala da zbog medijske gužve devojčica bude smeštena prvo kod njene sestre, a Nikolija je odbila razgovor sa psihologom misleći da to nije potrebno - rekao je tada Blagoja Ristić, u tom momentu direktor "Srpske televizije" u Torontu.

Legija i Maja Luković upoznali su se u Erdutu 1992. godine, prema podacima koji se mogu pročitati, a venčali su se dve godine kasnije. Kumovi su im bili Željko Ražnatović Arkan i prijateljica.

- Milorada sam upoznala u Erdutu 1992. godine, kada sam kao novinar kanadske televizije došla da izveštavam o događajima u Jugoslaviji. Ljubav između nas je naprosto buknula. Bilo je to ljubavno ludilo, svi su znali koliko se Milorad i ja volimo. Venčali smo se 1994. Kumovi su bili moja prijateljica Sandra i Željko Ražnatović Arkan - izjavila je Maja Luković 2004. godine, prenose mediji godinama unazad.

- Kada sam ušla u sedmi mesec trudnoće, Milorad mi je naredio da idem u Toronto da se porodim. Kad je Nikolija rođena, krajem 1998, zvao je po pet puta dnevno i govorio: "Ljubavi, ljubavi, kako ste mi?". Međutim, dve nedelje posle ćerkinog rođenja poručio mi je da ne želi više da ima porodicu. Žao mi je što je dobar čovek Milorad Luković postao loš čovek Milorad Luković. Takvog, dobrog Milorada ja ću uvek voleti, ali tog Legiju uopšte ne poznajem - rekla je u jednom intervjuu Maja.

Inače, pored ćerke Nikolije koju je dobio sa Majom, Legija i sa Aleksandrom Ivanović ima decu.

Podsetimo, nekadašnji komandant rasformirane jedinice Crvenih beretki osuđen je za ubistvo premijera Zorana Đinđića i kaznu služi u "Zabeli" u Požarevcu.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Илија

    Ослободити ђенерала Легију

  • Zola

    Legiji još 40 godina, i mislim da bi pravda donekle bila zadovoljena. A ovi što im nije dirao porodicu mogu ako hoće da ga doživljavaju kao sveca.

  • Sladjana

    SLOBODA ZA LEGIJU !!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima