≫ 

Pogledajte kako se Karleuša i Marija ponašaju u studiju i da li posle svega razgovaraju

Jelena je 19. marta potvrdila da ju je povredio Marijin potez

  • 18

Jelena Karleuša i Marija Šerifović razgovaraju, čemu svedoči snimak iz studija Granda, gde su danas obe stigle na snimanje novih emisija takmičenja Zvezde Granda.

Naime, njih dve i dalje sede gde su i sedele - jedna pored druge, a na snimku se vidi kako razmenjuju reči, a potom i đuskaju na svojim mestima, očigledno vidno raspoložene.

Marija je ovaj snimak podelila i na svom Instagram nalogu, sa smajlijem koji "plače od smeha". Jelena to na svom nije učinila, a činjenica je da je i dalje nije ponovo zapratila na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, frka među bivšim/sadašnjim prijateljicama nastala je onda kada se Marija oglasila povodom diskvalifikacije kandidatkinje Vanje Knežević, kojoj je bila mentor.

Jelena ju je tada otpratila sa Instagrama, jer od nje nije dobila očekivanu podršku, što bi ona, kako je potom objavila na svom Instagramu, za nju sigurno učinila, da je situacija bila obrnuta.

Povodom izjava Marije Šerifović: Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama je dodatno opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga - napisala je Jelena 19. marta i dodala:

Dodaću, Marija je koristila mnogo gore reči od "obukla si se kao tetka" prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude "psihičko zlostavljanje" već deo našeg posla kao žirija - nastavila je.

- Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao torturu, ne treba da se bavi šou biznisom, što je Mariji vrlo jasnoTužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i Grand produkcije koja je jasno osudila celu ovu farsu, biću još jača - zaključila je Karleuša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA