≫ 

Hit snimak! Sanja odvrnula "Miki, Milane" usred Maldiva, pa đuskala: "Ti uživaš za sve pare"

Voditeljka je oduševila sve videom koji je okačila na svom Instagram profilu

  • 10

Voditeljka Sanja Marinković već nekoliko dana odmara na Maldivima gde svakodnevno deli trenutke koje provodi tamo sa svojim pratiocima i prijateljima na društvenim mrežama.

Naime, Sanja je sada sve oduševila sve hit snimkom koji je okačila na svom Instagram profilu, a ono što je nasmejalo sve jeste pesma koja je ponovo postala poznata-"Miki, Milane" od Vere Matović.

Dok voditeljka uživa na plaži luksuznog odmarališta, sunča se i pije koktel, sa telefona se čuju zvuci poznate pesme, a Marinkovićeva kreće da igra u ritmu muzike.

- Život je bombona prepuna hormona. Nema lepšeg osećaja, nego kada se ogledaš u očima onih koje voliš bilo kao majka, tetka, kćerka, sestra, snaja, devojka, prijateljica ili voditelja... "Nije moje srce od papira"... - napisala je ona u opisu objave.

"Bravo, uživaj i za mene", "Jao, Sanja, kako ti umeš da uživaš z sve pare", "Prelepa si, odmaraj i za mene", "Sve si nas nasmejala", "Kakva uživancija" - neki su od komentara.

Video možete pogledati na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA