Stanija šalje vrele pozdrave sa Kopa! Kažu da je fotka pred zamagljenim ogledalom ubedljivo najjača

"Zime vidim nema", "Kraljica", "Samo uživaj. Šta može zima tebi kad imaš sa kim da uzivaš u istoj!", "Savršena", "Jedinstvena i neponovljiva", "Brutalna lepota", glasili su komentari fanova poznate srpske starlete

  • 25
Stanija Dobrojević Stanija Dobrojević / Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Srpska starleta i bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević (36) je objavila nove fotografije na društvenoj mreži Instagram kojima je izazvala lavinu reakcije.

Naime, Stanija je pozirala na Kopaoniku na snegu i temperaturi u minusu samo u kratkom topiću u kom je istakla savršeno ravan stomak i bujne grudi.

Ona je zatim objavila fotografije u svetlo roze "Gucci" donjem vešu iz jednog hotela, a na glavi je imala šubaru. Stanija je stavila sve svoje obline i zgodno telo u prvi plan, a na obe objave zajedno je prikupila preko 50.000 lajkova.

No, veliku pažnju privukle su i njene fotke u helankama i žutom, kratkom džemperu bez brushaltera, kao i ona u kupaćem kostimu koja je mutna, ali se sve i više nego jasno vidi...

"Zime vidim nema", "Ništa kao fotka pred ogledalom", "Ona pred ogledalom najjača", "Kraljica", "Samo uživaj. Šta može zima tebi kad imaš sa kim da uzivaš u istoj!", "Savršena", "Jedinstvena i neponovljiva", "Brutalna lepota", glasili su komentari fanova.

Stanija se na poznatoj srpskoj planini nalazi sa dvojim dečkom Markom, od koga se ne razdvaja, a svi komentarišu da su prelep par. Podsetimo, ona na društvenoj mreži Instagram ima nešto više od milion pretilaca.

Pogledajte fotke sa Kopaonika:

Stanija je nedavno u jednoj emisiji priznala je joj diploma državnog fakulteta nije mnogo donela.

Naime, Dobrojevićeva je otkrila kako se vredno trudila da završi ekonomiju, ali joj to nije donelo prihode od kojih je uspela nešto da stvori u životu.

- Stanija, šta bi radije, da nemaš zadnjicu i grudi ili da nemaš diplomu državnog fakulteta? - bilo je pitanje za nju tokom gostovanja u emisiji Amidži šou.

- Da nemam diplomu. Ali, sve što sam zaradila nema veze sa mojom diplomom, mogla sam i bez nje. Dala mi je nešto sa kalkulacijama i veću disciplinu, ali da mogu da vratim vreme, možda bih išla na privatni neki, brže bih završila, brzo se specijalizovala - rekla je ona tada, a njene vrele fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    8. april 2021 | 14:12

    Jel ima neko da kaze ovoj zeni da postoje devojke od 18-20 g koje su visoke 175-180cm. Aman zeno imas skoro 4 banke,radjaj decu...

  • E ovako

    8. april 2021 | 14:52

    Umislila da je neko.

  • Цоби

    8. april 2021 | 17:52

    Ова Станија се сва издерфомисала од пластике.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA