≫ 

"Stidi se, bestidniče": Milica reagovala na sramne izjave Jutjubera, Kija traži njegovo hapšenje

- Apelujem na sve državne organe da reaguju na ovakve izjave izrečene od strane Nikole Jovanovića, gde podržava silovanje žena - napisala je na svom Instagram profilu Kockareva

  • 16
Milica Pavlović i Kija Kockar,  Nikola Jovanović zvani Nixa Zizu Milica Pavlović i Kija Kockar, Nixa Zizu, Foto: ATA images, Facebook

Jutjuber Nikola Jovanović, poznatiji na internetu kao Nixa Zizu, šokirao je sve kada je nedavno u jednoj emisiji rekao kako su žene same krive ako ih neko siluje, a sada se javno oglasila i pevačica Milica Pavlović i iznela svoje mišljenje o datoj temi.

Naime, srpski bodibilder i Jutjuber šokirao je izjavama na račun žena u jednoj emisiji. Kada se povela tema o silovanju on je izneo skandalozne tvrdnje koje su šokirale javnost, a i same voditeljke, koje su tada izrevoltirane napustile studio, a Jovanović je nastavio putem društvenih mreža da vređa sve žene koje mu se suprostave.

Pevačica Milica Pavlović rešila je da se suprostavi njegovim izjavama objavivši Nikolinu fotografiju na svom Instagram profilu i uz nju poslala jasnu poruku.

- Dečko, ko si ti? Da te podsetim, na svet te je donela žena. Žene su Bogom date da budu lepe, nežniji pol i da daruju novi život. I zbog toga nisu krive, niti će ikada biti. Stidi se, bestidniče, za ovakve izjave. Daleko si ti od muškarca. Ti si… Ništa. Veliko ništa - napisala je izrevoltirana pevačica.

Kija Kockar isto je reagovala na sramne izjave Nixe Zizua.

- Ovaj post posvećujem iskljucivo Nikoli Jovanoviću i apelujem na nadležne službe i državu, kao i na Hype televiziju, da zajedno sa voditeljkama prijavi ovo policiji! Voditeljke nisu otpuštene kao što piše (tako mi je rečeno), a ovo je nešto najodvratnije što sam ikad čula! Još jednom apelujem na sve državne organe da reaguju na ovakve izjave izrečene od strane Nikole Jovanovića, gde podržava silovanje žena - napisala je na svom Instagram profilu Kockareva.

Podsetimo, Milica Todorović prva je reagovala na skandalozne izjave Jutjubera.

A jadan... Mukica... Što li ga je karma ovako uje**la? Krivo si ti prošao kroz prošli život, pa si sada samo za higijenski odstrel, da prosto sprečimo dalje razmnožavanje ovakvih ameba. Sram te bilo! - napisala je Milica.

U nastavku pročitajte neke od skandaloznih izjava kojima je Jovanović razbesneo javnost.

- Moramo da pričamo o tome zašto se desi nasilje i kako se desi. To što ima ili nema prava ne znači da ti nisi kriva.

- Kažu, zlostavljao me posle dve godine ili pet godine. Ili, "ja sam došla kod njega uveče, on je počeo da me bije". Ma, nemoj!

- Kad dođeš kod muškarca, ti treba da znaš da ako ne daš njemu ono što on hoće, da si ti već u velikom problemu. Ti si slabiji pol i ti si slabija od njega. 

- Morate, žene, da ramislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate. Znači, nemojte da idete kod nekoga u kola, u deset sati uveče, ako vas zove, naročito ako je stariji od vas. Taj znate šta već hoće od vas.

Video: Razgovor Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića: To je moje iskazivanje nežnosti, jesi li normalna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    8. april 2021 | 18:46

    Pa sta je pogresno ,posebno poslednji pasus ?

  • stefan

    8. april 2021 | 19:20

    Bravo majstore....zabio si im prst pravo u oko,ovim sto si rekao je direkto ukor za njihovu savest zato sto su i same takve naucene zapadnjackom ideologijom,pogledaj te samo kakav je to profil zena sto su kao ogorcene,vise su polugole nego obucene,sve prebacile preko 30 godina a ni kuceta ni maceta...materijalizam im primarni cilj i zato su nesrecne,poziva se na Boga a nista ne zna o Njemu...brzi vozovi presli preko njih. Mislim da ne trebas puno biti pametan da vidis sa kim imas posla i ko te proziva,Nixa kapa dole za ovo sto si rekao...

  • Рус

    8. april 2021 | 18:25

    Apelujem na sve državne organe da reaguju kada nam se ovakve pojave bez brusa da im se bradavice vide, kada nam šetaju gologuze, kada izbacuju provokativne slike na društvene mreže.. Ubijate ženstvenost. Pii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA