• 5

Snežana Dakić se izvinila Mladenovićki što je komentarisala njen izgled: "Nisam rekla da je ružna"

, Telegraf

- Nezahvalno je komentarisati tuđi izgled i ja se trudim da nikoga ne ispljujem - rekla je Dakićka

  • 5
Aleksandra Mladenović, Snežana Dakić

Aleksandra Mladenović i Snežana Dakić; Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Snežana Dakić nedavno je za Aleksandru Mladenović rekla da je "oživela veliku estetsku transformaciju", a pevačica se zatim oglasila i poručila da je voditeljki "nebitna i da pogleda sebe".

Čini se da je sada palo i pomirenje! Snežana je ispričala da je Aleksandri poslala poruku, da joj se izvinila, kao i da nikada nije rekla da je ružna.

- Ja nikada za bilo koga ne bih upotrebila reč ružan jer je to diskriminišući pojam, a ja se tako ne izražavam... Ako komentarišem nečiji izgled i hoću da ga ispljujem, ja to radim biranim rečima, tako da nikoga ne vređam, eventualno to može nekom da se ne svidi. Kada sam videla taj članak ja sam uzela telefon i napisala joj poruku direktno na Instagram da joj se izvinim ako su je moje reči na bilo koji način uznemirile i da mi je žao što je izašao tako lažan naslov jer ja to tako nisam rekla - rekla je Snežana.

- Odgovorila mi je da je članak jeste puno uznemirio. Ja ne znam puno detalja iz života pevačica, tako da ne znam da je ona imala hormonski poremećaj i da joj je oticalo lice i da se u njemu više skupljala tečnost. Otkud bih ja to znala - dodala je Dakićeva.

- Nezahvalno je komentarisati tuđi izgled i ja se trudim da nikoga ne ispljujem. Susret sa egom i tom tvojom reakcijom ega Ko je on? Šta će on o meni da misli? Zna li on ko sam ja?, to dođe na red tek u nekim zrelim godinama, a neki ljudi se nikad ne preispitaju da li možda oni burno reaguju iz ego-pozicije - objasnila je Snežana.

- Nije lako istrpeti kritiku i ne braniti se, nije lako ni prihvatiti objektivnu kritiku jer to zahteva zrelost. Zato je lakše kad sam sa sobom raščistiš da li taj neko o tebi priča iz nekih svojih motiva ili ga je neko isprovocirao, što nema veze sa mnom - istakla je Dakićeva.

Video: Snežana Dakić: Tokom korone osećala sam izuzetnu potrebu za ljubavlju

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oooooo

    Tetka Snežana to si se izvinila jer si znala da ćeš ponovo izaći u javnost sa komentarima

  • M

    Može majka da joj bude i ona kaže devojci da je ružna. Neka pogleda malo sebe...

  • Saša

    Daki nekom rekla da je ružna,hahahahaha tragikomedija!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima