≫ 

Lidija Vukićević prvi put bez kovrdža! Glumica promenila imidž i izazvala polemiku oko izgleda

Da li vam se popularna glumica više dopada sa ili bez kovrdža?

  • 22
Lidija Vukićević

Foto: A. Nalbantjan

Glumica Lidija Vukićević prepoznatljiva je po svojoj kovrdžavoj kosi koja je njen zaštitni znak, ali glumica sada iznenadila drastičnom promenom imidža.

Lidija je promenila frizuru, odnosno, isfenirala je kosu pa je javnost prvi put vidi bez prepoznatljivih kovrdža što je izenadilo njene fanove koji su na prvi pogled bili zbunjeni.

Glumica je pozrala u crnoj haljni sa velikim naočarama za sunce, a njeno elegantno izdanje upotupnili su crveni ruž, kao i ravna, isfenirana kosa.

- Mogu ja i ovako - poručila je Lidija u opisu fotografije koja je izavala brojne reakcije njenih pratilaca na Instagramu.

"Predobro ti stoji ravna kosa!", "Predivni ste svakako, ali prednost dajem loknama", "Vau, predivna si", "Prelepa si sa ravnom kosom", "Kakva dama, lepše ti stoji ravna kosa", neki su od komentara.

Kako izgleda Lidija sa ravnom kosom (2. fotografija) pogledajte u galeriji u nastavku. Da li vam se glumica više dopada sa ili bez lokni?

Video: Kuća Lidije Vukićević je kao iz bajke: Fotografije ili snimak, ne zna se šta je lepše

(Telegraf.rs)Z

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    9. april 2021 | 23:10

    Ni sa, ni bez kovrdža.🤷‍♀️

  • Kosta

    10. april 2021 | 10:07

    Daj nek ne laze vise ovo nije njeno telo pa vidite a gore perika ..smaraci stop

  • Ivan

    10. april 2021 | 06:38

    "popularna glumica"???ako se dobro secam,poslednji put aam je video na tv u srecnim ljudima,posle toga kao nesto u skupstini,gde je grejala stolicu i primala debele novce za nerad!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA