≫ 

"Lep brodić sa pet, šest spavaćih soba": Brena o novoj jahti i biznisu koji će mnoge iznenaditi

Pevačica Lepa Brena ne krije da je sebi ugodila time što je kupila jahtu kojom plovi, jer joj je to bila davna želja

  • 10
Skymusic music show

Lepa Brena; Foto: ATA images

Muzička zvezda Lepa Brena (60) je došla u Beograd na kratko kako bi završila poslovne obaveze, a odmah potom se vratila u Budvu, gde je usidrena njena nova jahta kojom već mesecima krstari Jadranskim, ali i Sredozemnim morem.

Folk zvezda sada iskreno priča o tome kako izgleda njeno novo plovilo, ali i o pokretanju novog biznisa.

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija. Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela - kroz smeh priča Brena i javno govori o tome koliko joj je teško palo to što "Grand produkcija" posle osamnaest godina nije u njenom vlasništvu.

- Grand je naše dete. Poraslo je, odraslo. Bio je trenutak i takav poslovni dogovor. Bez obzira na to što nismo u vlasničkim odnosima, uvek ću ostati da radim i sarađujem sa "Grandom", jer to je nešto što je meni blisko, a u toj kući se osećam kao u svom domu - iskrena je nekadašnja vlasnica koja ne gubi vreme, već je uplovila u novi biznis, piše Blic.

- Glavni pokretač za sve velike poslove u mojoj kući, ja moram da kažem, jeste Slobodan Boba Živojinović. Od momenta kada je prestao da se bavi tenisom, bio je pokretač svih velikih poslova unutar naše porodice. Tako i "Granda", pored Saleta i mene. Boba je učestvovao u svim našim poslovnim projektima - otkrila je Brena.

- Spremamo sada nešto novo, a ja ću da se bavim nekim sitnim lepim stvarima koje će biti posvećene ženama. Nešto što se zove "Brena beauty" i "Brena healthy". Sigurno se neću baviti modom, zato što modu prepuštam velikim svetskim kreatorima, a ja u tome nisam vična. Ne verujem da mogu da im pravim konkurenciju. Neće biti šminka - tajanstvena je pevačica, koja u istom maniru dodaje:

- Hoću da pokažem kako živim, šta koristim i šta možete koristiti da ostanete vitalni i da se osećate dobro, bez obzira na to koliko imate godina - dodala je Brena.

Pevačica ne krije da joj nedostaju publika i scena.

- Da, nedostaju mi koncerti i publika. Moram priznati da za ovih godinu dana koliko sam se odmarala i apsolutno restartovala, da sam na neki način privatno uživala. Prvi put sam imala priliku da živim nekim normalnim životom, da legnem i ustanem na vreme, da jedem na vreme, mogu da ustanem i čitam, da vežbam…- dodala je ona.

- Mislim da je ova godina za nama bila veliki nauk za sve nas. Sa druge strane, ogromna briga za čitavu planetu i nadam se da oni koji su pametni i mudri da će nas odvesti, zaista nas ovako male i obične ljude, u nekom pravcu koji je bitan za čovečanstvo. Da vodimo računa jedni o drugima, da imamo empatiju jedni prema drugima, te da se poboljša politička i ekonomska situacija koja nas na neki način sve zabrinjava - zaključuje Brena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poštenje

    12. april 2021 | 13:05

    Jahte, vile, avioni, kamioni a krade struju. Fuj, bm ti takav džet set.

  • Olio

    12. april 2021 | 13:25

    Da li neko zna koliki je iznos poreza koji plaća državi Srbiji?

  • DDF

    12. april 2021 | 12:31

    Prezentacija koriscenje plastike(botoks)po godinama starosti....🙄🙄🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA