≫ 

Afrika u providnom kombinezonu sa tračicama pokazala previše! Ovako ona vidi saobraćajne znake

Pevačica je u emisiji uživo pokazala svoje zanosno telo i više nego što je planirala

  • 6
Sandra Afrika Foto: Nikola Tomić

Popularna pevačica Sandra Afrika u providnom kombinezonu od tila u jednom momentu pozala je previše, a hit odgovorima šta znače neki saobraćajni znaci nasmejala je sve u studiju i gledaoce kraj malih ekrana.

Naime, Sandra je gostivala u emsiji "Amiži šou", pevačica je na sebi imala crni kombinezon od tila koji je bio skoroz providan, preko intimnih delova je imala samo tračice, a kada joj se pomerio sako koji je imala preko, pevačica je pokazala previše.

Kako je Sandru nedavno zaustavila policija na auto-putu, pa je zbog prekoračenja brzine dobila kaznu, voditelj Ognjen Amidžić dao je zadatak pevačici da kaže šta znače saobraćajni znaci na prikazanim fotografijama.

Pevačica je odlučila da ne odgovara ozbiljno na pitanja, već da se šali i da nikad originalnije i urnebesnije odgovore koji su apsolutni hit i mnoge su nasmejali do suza.

Na saobraćajni znak "bočni vetar", ona je dogovorila: "To je Nova godina", naredni znak "odron na putu" pevačica je odgovorila tačno. Za znak: "zabrana davanja zvučnih znakova" pevačica je odgovrorila: "Trubači na putu, stani obavezno!".  Za znak "neravan kolovoz" ostali gosti u studiju su rekli su: "Sandra na putu".

Sandrin stajling i momenat kada je pokazala previše pogledate u galeriji iznad, a njene urnebesne odgovore šta koji saobraćajni znak znači pogledajte u videu (na 02:04) u nastavku:

Video: Burne ljubavi uz poneki hepi end: Najpoznatije veze srpskih fudbalera i pevačica!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lea

    14. april 2021 | 06:44

    Zasto se te nase devojke oblace kao prostitutke.

  • M -M

    14. april 2021 | 06:05

    Meni Nije Jasno Ko je Još Zeljan Gledati Smrdljive Guzice🙄

  • Slobo

    14. april 2021 | 04:14

    Pitali Muju na polaganju, koji saobracajni znak vam ukazuje da se momentalno vratite nazad? On malo razmisli i odgovori, Dobro dosli u Republiku Srpsku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA