≫ 

"Hejteri nisu baš hrabri ljudi, najviše se vole sakrivati pod izmišljenim profilima"

Pevačica je prvenstveno otkrila da li ima više pozitivnih ili negativnih komentara nakon što je učestvovala u kampanji "Hejt Sloveni"

  • 5
Igor Kojić, Severina

Severina Kojić, Foto: Instagram.com/severina

Spot "Hejt, SLOVEni, još ste živi" nastao po ideji hrvatskog reditelja Predraga Ličine, a u okviru kampanje bosanskohercegovačkog magazina "Buka", a za manje od nedelju dana sakupio je više od pet miliona pregleda.

Naime, ideja i cilj ove numere jeste borba protiv govora mržnje, a jedna od tri glavne uloge u njemu ima i pevačica Severina Kojić, koja je otkrila kako je postala deo ove ekipe, kao i šta misli o hejterima.

Pevačica je prvenstveno otkrila da li ima više pozitivnih ili negativnih komentara nakon što je učestvovala u pomenutoj kampanji.

- Puno je više pozitivnih komentara, ma gotovo 98 odsto su pozitivni na mojim kanalima. Hejteri nisu baš hrabri ljudi. Najviše se vole sakrivati pod izmišljenim profilima ili kao anonimni komentatori pod vijesti u medijima. Svejedno, izgleda da su se malo pritajili, stvarno ih nema puno ovih dana - kaže pevačica za Novu.rs, koja  dalje otkriva kako je postala deo ove kampanje:

- Nisam dobila poziv, sama sam se ugurala čim mi je Peki (Predrag Ličina, redatelj spota) pričao što je smislio. Bili smo strašno nestrpljivi da to snimimo, jer je trebalo nešto vremena da nađemo neku mirniju situaciju između drugog i trećeg korona vala i uskladimo termine svih nas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA