• 23

"Kad sam pogledala najdublje u sebe, pronašla sam devojčicu koju sam htela da zagrlim"

, Telegraf

- Shvatiš da su to ustvari sve neke odbrane od jedne baš onako osetljive osobe, kojoj je sve to potrebno da bi funkcionisala u svetu - rekla je Milena

  • 23
Milena Radulović

Milena Radulović, Printskrin: Prva TV

Glumica Milena Radulović gostovala je u emisiji "150 minuta" na Prvoj televiziji, povodom nedavne premijere filma "Superdeep", u kojem ima glavnu rolu. 

Voditeljka Marija Kilibarda pokušala je da sazna što više detalja o Mileninom pristupu takvom projektu, kao i o radu u Rusiji, gde je film sniman, a onda ju je iznenadila veoma ličnim pitanjem.

- Hoću da se sada igramo sa jednom rečju. "Superdeep" u prevodu na srpski znači super duboko. Kada si ti morala da zađeš najdublje u sebe, šta si tamo pronašla - pitala je voditeljka.

- Pronašla sam, kao da sam mala neka Milena, ne znam kako to da opišem, kao neko malo dete. Stalno puno pričam, pametujem nekad, analiziram. Ali sam, ustvari, kada najdublje u sebe pogledaš, shvatiš da su to ustvari sve neke odbrane od jedne baš onako osetljive osobe, kojoj je sve to potrebno da bi funkcionisala u svetu - rekla je Milena i nastavila:

- Sećam se, zato što sam bila kod psihologa, tačno sam tako videla sebe. Ona me pita: "Pa šta bi ste vi sad rekli sebi". "Pa ja bih nešto nju sad zagrlila". Trudim se, to je to iznutra, ustvari, koliko ima štitova u svakom trenutku - objasnila je glumica.

- Našla si neke naočare dobre za sunce koje štite od suza - konstatovala je Kilibarda.

- Smeh je uvek tu, kada je najtužnije, najviše se smejem. U svim tim teškim situacijama i kad nešto osvestiš pa ti bude još teže, ti si u nekom napadu histerije i smeha, pa te posle dočeka slučajno neka tuga - rekla je Milena.

- Da li plačeš od lepote - pitala je Marija.

- Jako često plačem od lepote, možda i češće nego od nekih drugih emocija. Dok gledam filmove, slušam muziku. Dosta se na decu raznežujem, na kučiće i mačiće slabo, ali na decu često. Sad će ispasti neki majčinski instinkt, ali nije - rekla je Milena kroz smeh.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    Bez obzira na sve ove komentare i sutra na sudsku odluku, ja verujem ovoj devojci i Danijeli Štajnfeld i drugim devojčicama i devojkama iz Mikine škole. Danijela je bila punoletna i Merima Isaković i Leku su mogle da prijave a kod ovih devojčica, presudna je bila snaga autoriteta i strah od javne bruke.

  • Vodolijax

    Ovo o grljenju same sebe je negde pročitala....previše pametovanja za njene godine

  • Imela

    Sada ona nas siluje....

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima