≫ 

Poslednji nastup preminule zvezde Granda: Karleuši dao obećanje, ona mu uputila snažne reči

- Imaš jako lep osmeh. Vidi se da si dobra duša, duhovit, opušten, razdragan... Muški si se izborio sa tremom. Prvi put si ovde, a kao da nisi - rekla mu je tada Jelena

  • 1
Momir Lukovac Momir Lukovac, Printskrin/ Youtube/ Zvezde Granda

Mlada zvezda "Granda" Momir Lukovac preminuo je u 24. godini, a njegove kolege i prijatelji s nevericom su primili ovu tužnu vest.

Njegov poslednji nastup emitovan je 30. januara 2021., a tada je pevao pesme “Prokleta je violina", od Saše Matića, i "Da me je ona volela", od Ace Lukasa, Mileta Kitića i Saše Matića.

Publika ga je podržavala, uspeo je da prođe do trećeg kruga, a u borbi za četvrti pevao je u duelu sa kolegom Markom Šišljagićem.

Žiri je isticao njegov veliki talenat i predviđali su mu blistavu karijeru, posebno Aleksandar Milić Mili, koji je bio njegov mentor, ali na poslednjem nastupu dobio je tri glasa, kao i njegov kolega.

- Smršaću, majke mi - našalio se Momir i nasmejao sve kada je Jelena Karleuša počela da komentariše njegov nastup.

- Imaš jako lep osmeh. Vidi se da si dobra duša, duhovit, opušten, razdragan... Muški si se izborio sa tremom. Prvi put si ovde, a kao da nisi - rekla mu je tada Jelena i pohvalila ga za savršeno pevanje i emociju, te tražila da oba kandidata, iako imaju isti broj glasova, prođu dalje.

Kako su Momir i Mirko imali po tri glasa žirija, konačna odluka je bila na Saši Popoviću.

Žiri je nagovarao Popovića da ih pusti u četvrti krug, a Marija Šerifović nudila je da uzme Momira u svoj tim, međutim, Saša je presekao i odlučio da oba kandidata ne prođu dalje.

Kako je izgledao Momirov poslednji nastup, pogledajte u snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofija

    21. april 2021 | 12:15

    Jako potresna i šokantna vest... velika tragedija. Dobro se secam ovog talentovanog i simpatičnog momka kada je imao nastup u ZG. Emitovao je finu energiju... Tuga, da ovako mlad čovek ode. Duboko saučešće za porodicu i prijatelje, koji sada prolaze kroz ogroman bol.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA