≫ 

Karleuša objavila snimak iz kreveta i pokazala uz pomoć čega, posle 3 carska reza, ima ovakav struk

Pevačica svojim izgledom nikoga nije ostavila ravnodušnim

  • 40

Pop zvezda Jelena Karleuša pokazala je zanosnu figurnu peščanog sata i nikad uži struk, a tom prilikom otkrila je kako i vi možete imati telo kao i ona.

Karleuša je na svom Instagram profilu podelila kratak snimak u kom leži u krvetu. Ona na sebi ima donji veš u boji kože kao i korset koji na njoj izgleda tako "bolno", ali i efikasno, pa je njen sutruk nikad minijaurniji.

Jelena šalje poljupce ka kameri i "bezobrazno" se plazi, a mnogim mušarcima ovim kadrovima pomutila je razum, dok je ženama, koje su se pitale kako mogu imati telo baš kao JK, upravo otkrila svoju "tajnu".

"Vau, kakav struk", "Ova žena izgleda brutalno", "Jel moguće da je ovo stvarno?", "Njen struk je uži od moje glave (smeh)", "Žena kidalica", "JK, kraljice", "Sad znamo kako i mi da imamo ovakav struk", neki su od komentara.

Kako izgleda Karleušin struk, kao i njena mala "tajna", pogledajte u videu na početku teksta, a Jelenine provokativne fotografije možete videti u galeriji iznad.

Podsetimo, Jelena je nedavno u opisu fotografije sa steznikom napisala:

- Mnogi me godinama pitaju kako imam tako ravan i zategnut stomak, izražene stomačne mišiće i mali obim struka. Tajna je u stezniku koji nosim svaki dan, nekad i noću, često ispod garderobe... Redovnim nošenjem i “treniranjem” vašeg struka ovim steznikom topite masne naslage i drastično smanjujete obim struka, skupljate opuštene mišiće, smanjujete osećaj gladi, popravljate držanje kičme. Preporučujem svakoj ženi, pogotovo onima koje se goje u predelu stomaka, porodiljama i ženama koje treniraju.

Imala sam tri carska reza, da tri, rodila dvoje dece, operisala slepo crevo (prednji zid stomaka mi je veoma oslabljen), ne vežbam i ovaj steznik mi je puno pomogao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    21. april 2021 | 15:23

    Boze da mi je njen mozak samo nedelju dana da se odmorim ko covek .

  • Zoran

    21. april 2021 | 17:38

    Aman,novinari dosta vise o njoj,zar nemate nista pametnije da pisete.

  • Pa

    21. april 2021 | 20:13

    Kako tri carska reza a dvoje dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA