≫ 

Zaratile koleginice! Mina preti tužbom Aleksandri i traži novac, ona odmah kontaktirala advokata

- Aleksandra nije htela da se raspravlja sa koleginicom i odmah je kontaktirala advokata - rekao je izvor

  • 3
Aleksandra Bursać, Mina Kostić Aleksandra Bursać, Mina Kostić, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevačica Mina Kostić navodno je zapretila koleginici Aleksandri Bursać tužbom zbog autorskih prava, jer je obradila njenu pesmu.

Naime, Mina je navodno rekla Aleksandri da ako joj ne plati zato što je obradila njen hit "Slavija", koju je pre 21 godinu snimila sa Džejom Ramadanovskim, da će je ona tužiti.

- Čim je čula da je Aleksandra prepevala njenu pesmu, Mina ju je odmah pozvala i zahtevala da joj plati ili će završiti na sudu - rekao je izvor.

- Aleksandra nije htela da se raspravlja sa koleginicom i odmah je kontaktirala advokata. On joj je objasnio da Mina nema osnova za tužbu, jer je Bursaćka od autora pesme dobila odobrenje da obradi taj hit. Izvođač originalne pesme, odnosno Mina, nema nikakva prava da joj potražuje novac - rekao je izvor za Informer.

- Nemam komentar na tu priču! - bilo je sve što je Aleksandra rekla za pomenut medij povodom ovih navoda, dok Mina nije odgovarala na pozive.

Video: Kod ove pevačice nema šale a evo i zašto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QQQ

    24. april 2021 | 11:25

    Mina je mali priprosta,to što je otpevala neku pesmu ne znači da je ona autor.I Ivan iz legende je pevao pa mu sada autor Daša zabranio jer je on stvorio te pesme.

  • Bosanac

    24. april 2021 | 12:10

    Kuda ide ovaj svijet, jad i cemer, umjesto da pomogne mladu pjevacicu, ona bi joj uzela i ono sto ima, ovako je stanje u svemu danas, ne samo pjesma, zavladala zavist, ljubomora, proklestvo i jos mnogo toga. Jadno.

  • Sun

    24. april 2021 | 17:39

    Pa ni ta pesma nije tvoja Kina nego ste vi orepevali Grcku original verziju pesme..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA