≫ 

Verila se 7 puta i svakom je bila neverna! Ima sponzora, a mladoženju je šokirala sa maskom gorile

- Svaki put sam pobegla, pošto me je bilo sramota da kažem "ne", pa kad dođemo kući vratim prsten i raskinem, to je to - rekla je Aleksandra o svojih sedam veridbi

  • 3
Aleksandra, Marko Mlada, Aleksandra, Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Aleksandra iz Novog Sada, koja je bila sedam puta verena i nijednom muškarcu nije bila verna, odlučila je da sreću okuša u emisiji "Brak na neviđeno", a mlada se pred mladoženjom Markom iz Crne Gore pojavila sa maskom gorile i izazvala je lavinu komentara.

- Svaki put sam pobegla, pošto me je bilo sramota da kažem "ne", pa kad dođemo kući vratim prsten i raskinem, to je to - rekla je Aleksandra o svojih sedam veridbi.

Aleksandra je ispričala da ima sponzora iz inostranstva, za kojeg kaže da joj je "samo prijatelj", a istakla je i da bi volela bi da ima svoj restoran.

Sa druge strane, mladoženja Marko iz Lovćenca, kada želi da radi - konobar je, ali više-manje čeka da mu pare padnu s neba... Za emisjiu prijavio se u dogovoru sa bratom, ali je bio prilično iznenađen kada je Aleksandru video prvi put.

Niame, Aleksandra se pred matičerem i mladoženjom pojavila sa maskom gorile na licu. Marko joj se nije svideo kad ga je videla pred matičarem, jer voli krupne momke, a on je mršav i može da je "pojede"...

Međutim, kada ju je na njenu inicijativu podigao da bi joj dokazao da je jak, rekla mu je "da".

Video: Psihoterapeut Sanja Nikolić o tome koliko pandemija utiče na bračni život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA