Voditeljka Dnevnika objavila slike sa ocem, a povod je predivan - njegov 80. rođendan!

- Sreća. Tata - napisala je Ivona ispod fotografije na kojoj pozira sa svojim ocem koji je juče napunio 80 godina

  • 1
Gloria Summer Party odrzana u Hotel Square Nine. Glorija Ivona Pantelić; Foto: ATA Images

Srpska voditeljka Ivona Pantelić (53) je objavila dve nove fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima se vdi kako su ona i njena porodica proslavili rođendan njenog oca.

Naime, voditeljkin otac je juče proslavio 80. rođendan, pa su se tom prilikom okupili članovi najbliže porodice koji su mu pripremili iznenađenje i tortu.

- Sreća. Tata - napisala je Ivona ispod fotografije na kojoj je prikupila 700 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži je prati 16.500 pratilaca.

"Srećan...Neka je živ i zdrav!", "Živ i zdrav bio", "Sve najlepše mu želim", "Srećan rođendan tati tvom", glasili su komentari pratilaca.

Prelepa voditeljka već dugi niz godina svojom pojavom ulepšava dan svima koji prate informativne emisije, a svi komentarišu da izgleda veoma negovano i dosta mlađe, iako je pobedila opaku bolest.

Podsetimo, Ivona je imala je rak dojke, a bitku je, na svu sreću, uspešno dobila. Ona je jednom prilikom javno govorila o borbi sa ovom bolešću i kroz šta je sve prošla.

- Ja, recimo, ne bih ni otišla na mamograf da moja drugarica i koleginica, lektorka Slađa, nije bila uporna. Mislila sam da je dovoljno što redovno idem na pregled i ultrazvuk - rekla je Ivona ranije.

- "Hajde, Ivona!", nije odustajala kada je stigao pokretni mamograf. Pošto nisam imala pedeset godina, i po protokolima nisam spadala u rizičnu gupu, nisu me stavili na spisak. Na kraju, ona je običnom olovkom upisala moje ime i tako mi produžila život - ispričala je Ivona za Hello svojevemeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA